velizar kullanıcısının son içeriği

1. velizar

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Nasıl olmuş?
  2. velizar

Dacia Duster 4x4 Warn Sis / Bnb Sepet

Ynt: Dacia Duster 4x4 Warn Sis / Bnb Sepet Hepinizi sessizce 2 yıldır takip ediyorum, siz tanımasanızda ben sizi tanıyorum.Uygulamalar muhteşem, hele Kaner bey muhteşem ;Tebrik ederim.Haa bide Ümiterkan'ın paylaşımları çok değerli ve etkileyici idi ...hatırlamak lazım.Tam şimdi aranıza...
  3. velizar

DUSTER 4WD ''OFF ROAD ABS''

Ynt: DUSTER 4WD ''OFF ROAD ABS'' Yalniz OFFROAD ABS debryaj icin cok tehlikelidir.Duster da otomatik vites olsaydi durum daha esnek olabilirdi.Fakat manuel vites bu durumun debrayajin yanmasina sebebiyet verebilir.Ben ABS sensorunu soktum ve ABS yi devre disi birakarak yoluma devam ettim.Ama ne...
  4. velizar

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi O zaman super hic bir sorun yok demek. :) ;DTum bu sorunu yasayanlar bir an evvel servise gitmelidir. :) :) :)
  5. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Cok guzel ,fakat fiyati bihayli yuksek 2300 TL demistiniz bu cok ciddi bir rakkam.Aslinda boyle bir durum varsa bu bir defo dur yani kusur dur.Dolayisiyla bu parcanin degisimi kesinlikle garantiden olmasi gerekir.
  6. velizar

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS Merhaba ,cok gecmis olsun.Bence bir an once alin, Turkiye ye makyajli modelin gelmesi kolay gibi gorunmuyor.Turkiye maalesef bircok otomotiv sirketinin stok eritme merkezi, bu nedenle pek umutlu degilim.Hayirlisi olur insallah.
  7. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaslar, orta konsoldaki otomatik cam dugmelerine yonelik, paralel hat cekerek kapiya montaji yapilamaz mi?
  8. velizar

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bende renault Rx4 vardi ve donuslerde ayni sesleri cikartiyordu, tabii aracta ESP yoktu ama ASR vardi.Offroadcu ve cok buyuk usta olan rotcuma gittim ve sorun olmadigini sadece ani, hizli ve keskin donuslerde araba yan yatmasin diye asr devreye giriyormus bir...
  9. velizar

Yorum istiyorum...ilan hakkinda

Ynt: Yorum istiyorum...ilan hakkinda Cok sevinirim... :) Cevabin devamini ozelden yazdim
  10. velizar

Ynt: Yorum istiyorum...ilan hakkinda Okuyunca cok sasirdim ,farki birakin tamamen farkli motorlar,sanzuman ve turbolar.Cok tesekkur ederim.
  11. velizar

Ynt: Yorum istiyorum...ilan hakkinda Tabii ki isterim,cok sevinirim.Cocuklarınız kacıncı sınıflarda? Ben ortaokul kısmında sosyal bilgiler ogretmeniyim.Veli Zaim
  12. velizar

Ynt: Yorum istiyorum...ilan hakkinda 90 lik ve 110 luk motorlar arasinda fiziksel(mekanik) olarak hic bir fark yok,fark sadece yazilimsal olarak gibi gorunuyor.......dogrumudur? Eger dogruysa bu fark chip ile hemen kapatilabilir. Dacia sitesinde motor ozelliklerini arastirdim hic bir farki yok.
  13. velizar

Ynt: Yorum istiyorum...ilan hakkinda Yoo ne demek, tesekkur ederim bunu bilmiyordum ben o dugmeyi hep esp saniyordum tabii isaretli oldugunu biliyorum.
  14. velizar

Ynt: Yorum istiyorum...ilan hakkinda Demek ki bana denk gelmedi, tabii ki bende dizel isterim.Insallah temiz bir tane az kilometreli ve yorulmamis denk gelir. Tekrar tesekkur ederim.
  15. velizar

Ynt: Yorum istiyorum...ilan hakkinda Bende oyle biliyorum ama ilandaki resimlere dikkatli bakarsaniz esp dugmesi var oda cok sasirtici.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri