verfassung kullanıcısının son içeriği

1. V

Jimny Diferansiyel Kilidi

Ynt: Jimny Diferansiyel Kilidi Evet arkadaşın bahsettiği üzere jimny de kilit mevcut değil.Ancak emin ol hangi arazi şartında kullanırsan kullan ihtiyacın olmayacak.İddialı bir söz gibi gözükse de seni temin ederim bu gerçek.Araç çok güçlü veya mühendislik harikası olduğundan değil.Dingil...
  2. V

Scooter İle Eskişehir-Kaş

Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş Motorun hakkını vermişsin.Bir de altında Vstrom tarzı bir motosiklet olsa Dakar'a kadar gidersin kesin:)
  3. V

KLR 650 ile Aydın Söke Samsun dağları

Ynt: KLR 650 ile Aydın Söke Samsun dağları uzman arkadaşım ben de bugün vericinin oraya çıktım benim krossla.Cidden manzara fenaydı:)Arada toplanıp gezi yapalım.benim adım onur.Numaram 05062138276
  4. V

Toprak Yollarıda İçeren GPS?

Herkese merhaba.son 1 aydır dağlara merak sardım ve yeni cross motoru aldım.söke-kuşadası-selçuk ve civarı dağları geziyorum.Merak ettiğim konu orman ve toprak yollarını gösteren GPS markası varmı?Çünkü dağlarda orman yollarında sıkça kayboluyorum.İlginize teşekkürler ve herkese iyi yıllar
  5. V

KLR 650 ile Aydın Söke Samsun dağları

Ynt: KLR 650 ile Aydın Söke Samsun dağları bende sökedeyim kross la geziyorum.650 cc büyük gelmiyor mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri