versus kullanıcısının son içeriği

1. versus

Grand Cherokee Zj 1996-1998 Yan Basamak

Ynt: Grand Cherokee Zj 1996-1998 Yan Basamak Dün fotoğraflarını çekmek ve ortaya çıkarmak için depoya gittim fakat bulamadım. Site görevlisine sordum, uzun süredir ellenmeyince hurdacıya vermiş >:( ??? orjinal chrysler basamağı hurdacıya hediye etmiş diyelim. >:( >:( neyse kusura bakmayın artık
  2. versus

Grand Cherokee Zj 1996-1998 Yan Basamak

Ynt: Grand Cherokee Zj 1996-1998 Yan Basamak merhaba, sattığım zj'mden yükseltirken söktüğüm ve elimde kalan basamaklar var. bej renkli (altın sarısı zj için) orjinal ürün. bağlantı civataları olmayabilir ama temini kolay,sonuçta sadece civata ve somun. düşünürseniz mesaj atabilirsiniz.
  3. versus

Satılık - 2004 Suzuki Grand Vitara 1.6 - Otomatik Vites

Ynt: Satılık - 2004 Suzuki Grand Vitara 1.6 - Otomatik Vites merhaba, araç satıldı mı?
  4. versus

jeep cherokee, grand cherokee parçaları..

Ynt: jeep cherokee, grand cherokee parçaları.. Direksiyon sistemi derken direksiyon kutusu mevcut mudur?
  5. versus

acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme)

Ynt: acil yardım 93 zj g.cherokee kafa sallama problemi(balans gibi aşırı titreme) Merhaba, trackbarı ön aksa bağlayan civata ve şaseye bağlayan ball joint gevşek olabilir. iyice sıktırın. büyük ihtimalle bundan yapar. ayrıca trackbar burcu,ön alt üst control arm (denge kolu) burçları kötüyse...
  6. versus

Restorasyon bitti :)

Ynt: Restorasyon bitti :) Ada hanım, öyle demeyin ::) işte altınızda ki Zj olunca sanırım böyle oluyor :P :P Zj'nin güzelliğine güzellik katmışsınız diyelim ;D ;D ;D
  7. versus

Restorasyon bitti :)

Ynt: Restorasyon bitti :) Ada Hanım, hayırlı olsun aldığınız tüm yeni parçalar. Her parça değişimnde aracın da değiştiğini ve daha iyi olduğunu görünce insan daha bi zevk almaya başlıyor aracından. Ben bu paraları boşa harcamamışım, işte şimdi istediğim gibi oldu diyebiliyorsak bence harcanan...
  8. versus

ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar benimkinin de yeni,koltuklarım gıcır, yırtığım pırtığım yok ama akıtan sunroof'tan dolayı tavan döşemesi yenilendi, direksiyon derisi yenilendi.taban döşemeleri yıkandı koslalandı paklandı. tabii ben uzun süredir uğraşıyorum, yeni değil aracım. o...
  9. versus

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar aslında arızalanıp değiştirdiğim parça sayısı çok az,ya da arızalanan yeni parça sayısı diyelim. çoğunlukla üzerindeki ilk parçalar, söküp bakıyorum orjinal parça. artık ömrünü dolduruyor ve üst üste dolduruyor meretler :(
  10. versus

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar sanmam, senin yaptığın listeyi gördüm ;D ;D ben onların hepsini değiştirdim, üstüne değiştirdiğim extra parçalar bile var, hatta içini bile yeniledim :D :D ama yine de geri de kalan değiştirmediğimiz parça daha çok ;) yaptığım masrafla ama...
  11. versus

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar ;D ;D ;D sanırım birçoğumuzun hissiyatı aynı :P :P bi yerde biter heralde diyorum ama bu seferde aracın yaşı itibarı ile emekliye ayrılan ;D parçalar oluyor, bi daha sanayii bi daha sanayii. bi yerde bitecek ;D çok extreme bir durum olmadıkça...
  12. versus

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar aslında anlaşılmayacak birşey yokda uğraşmak gıcık ediyor insanı :D siz gidin bayiye bu araba gaz yemiyor, çok yakıyor, gazı kısık mı kalmış, sanki gazı yetiştiremiyor mu acaba deyin yeni bir ayar yapsınlar ;D ;D ;D
  13. versus

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar aynı sorunu yaşadım,biliyorum bende de atiker var ;D ;D ;D ayarınız yanlış yapılmış. az gaz = çok yakıt+ düşük performans çok gaz = yine düşük performans + çok yakıt + gaz kokusu da oluyordu sanırım ;D ;D araca ayar yaptırın, alın yanınıza...
  14. versus

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar peki dip gaz yapın (boş alanda deneme amaçlı) hangi devirde tıkanıyor,tırmalıyor, 5000'li devirlere ulaşabiliyor mu yoksa ulaşamıyor muyu bir deneyin. göreceksiniz araç tırmalıyacak ama hızlanamayacak ;)
  15. versus

Ynt: ZJ'me yaptığım ve yapacagım restorasyonlar şu an zaten Ada hanımın da sıkıntısı bu olsa gerek, büyük ihtimalle fakir karışımda çalışıyor ve analizöre bağlanırsa oksijen yüksek çıkacak. o yüzden performans düşük yakıt yüksek ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri