vil_dan35 kullanıcısının son içeriği

1. V

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhabalar :)
  2. V

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bugün yürüyenler iyi akşamlar :)
  3. V

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) yarın yürüyeceklere keyifli yürüyüşler dilyorum ;)
  4. V

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Ad - Soyad: Vildan Güler Doğum Tarihi ve Yeri: 1975 - Memleket: İzmir Semt: Üçyol İlgi Alanı: Doğa ile ilgili herşey.
  5. V

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) merhaba arkadaşlar :) iyi günler diliyorum herkese ;)
  6. V

Dağda "Taş Baba" İmalatı :)

Ynt: Dağda "Taş Baba" İmalatı :) :) birhayli çaba harcamışsın Tezzmertekk, Gelip Gideni olur inşallah ;)
  7. V

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) merhaba arkadaşlar :) İyi sohbetler ;)
  8. V

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın Arkadaşlar :)
  9. V

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) iyi akşamlar ;)
  10. V

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) kusura bakma Sevda ben karıştım keşke ses etmeseyim
  11. V

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) evet biraz avukatlık yapmış oldum galiba... ama ne yapayım dayanamadım. aslında kamptakileri gerçek anlamda kıskandım. Kıskançlığımı onların yanında yer alarak savunarak bastırayım dedim :)
  12. V

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kamp düşüncesi başlı başına güzel... fotoğrafları incelediğimde kamptaki arkadaşları hep bir iş yaparken gördüm. Doğal halleriyle fotoğraflanmışlar. İşi bırakıp gülmeleri de yapmacık olurdu sanırım.
  13. V

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hoşbulduk Kökten :) izmir'deki etkinlikleri inceleyeceğim kendimi hazır hissettiğimde( yürüyüş için gerekli ekipmanlar vs. temini) aranıza katılacağım
  14. V

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hoşbulduk Murat , site içindeki etkinlikleri incelemeye daldım hemen. oradan oraya derken bir sürü pencere açıldı önümde. bunları incelemekten yürüyüşlere katılmaya zaman bulurum inşallah;)
  15. V

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba :) Ben Vildan, İzmirliyim. Doğa ile ilgili herşeyi çok seviyorum. Her fırsatta doğa ile iç içe olmayı istiyorum. hafta sonu yürüyüşlerine katılarak bu isteğimi düzenli bir şekilde gerçekleştirmek istiyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR