Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
evet biraz avukatlık yapmış oldum galiba...
ama ne yapayım dayanamadım. aslında kamptakileri gerçek anlamda kıskandım.
Kıskançlığımı onların yanında yer alarak savunarak bastırayım dedim :)
Kamp düşüncesi başlı başına güzel...
fotoğrafları incelediğimde kamptaki arkadaşları hep bir iş yaparken gördüm. Doğal halleriyle fotoğraflanmışlar. İşi bırakıp gülmeleri de yapmacık olurdu sanırım.
hoşbulduk Kökten :)
izmir'deki etkinlikleri inceleyeceğim kendimi hazır hissettiğimde( yürüyüş için gerekli ekipmanlar vs. temini) aranıza katılacağım
Hoşbulduk Murat , site içindeki etkinlikleri incelemeye daldım hemen. oradan oraya derken bir sürü pencere açıldı önümde. bunları incelemekten yürüyüşlere katılmaya zaman bulurum inşallah;)
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhaba :)
Ben Vildan, İzmirliyim. Doğa ile ilgili herşeyi çok seviyorum. Her fırsatta doğa ile iç içe olmayı istiyorum. hafta sonu yürüyüşlerine katılarak bu isteğimi düzenli bir şekilde gerçekleştirmek istiyorum...