visconti kullanıcısının son içeriği

1. V

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan tüm arkadaşlara HOŞGELDİNİZ diyorum ;)
  2. V

Yerli Karavan Üreticileri

Ynt: Yerli Karavan Üreticileri Can Karavan BURSA , Tel: 0224 257 0607/ 0224 257 0479
  3. V

Çok Gezen mi Bilir Çok Okuyan mı?

Ynt: Çok Gezen Mi Bilir Çok Okuyan Mı? :) okumak çok önemli ..okuyarak gezmek gormek cok daha etkili..
  4. V

Auto Show 2006

Ynt: Auto Show 2006 fuardan bir kac foto benden ;D
  5. V

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu grant.34 Hoşgeldin
  6. V

N.N.B Bebek...

Ynt: N.N.B Bebek... en azından şimdilik en cok neye ihtiyaç duyuyorlarsa o konu ile ilgili bir çalışma yapalım..bunu herkez kendı şehrinde yapmasında fayda var dıye dusunuyorum
  7. V

Gezenbilir Kömür Limanı Dalışı

Ynt: Gezenbilir Kömür Limanı Dalışı çok güzel bir yer
  8. V

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu moger .. hoşgeldiniz
  9. V

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu zeytin1977 .. hoşgeldıniz
  10. V

Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006)

Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006) çok güzel bir etkinlik oldu . ben Çok keyif aldım . sizlerle tanışmak güzeldi . ayrıca dogum günü pastası ve süprizi için herkese çok ama çok Teşekkurler :D... umarım yazın İznik de bir daha toplanır çok daha güzel...
  11. V

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş geldin ceranus :D
  12. V

Nice Mutlu Yıllara...

Ynt: Nice Mutlu Yıllara... hepinize çok çok teşekkür ederim ;D saygılarımla ;)
  13. V

Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006) Bende İznik de sizleri bekliyor olucam ;)
  14. V

Sansarak Kanyonu İznik

Ynt: Sansarak Kanyonu İznik evet İznik de yaşayan birisi olarak yazdıkalrına katılıyorum ..o bolgedeki tüm köyler ve civarı gezılmeye deger ..aslında bılınmeyen cok yerler var o bolgede ... ;)
  15. V

Ynt: Arkeoloji, Doğa ve Fotoğraf ile Gezenbilir İznik Gezisi (5 Kasım 2006) Sansarak Kanyonu o günü bitirir cunku oraya sadece yürüyerek gıdılıyor sansarak koyu yakınlarında aracları bırakıp yürümek gerekır .. ama soyle bır sey yapıla bılır araclarla (yollar normal ) dag koylerı gezıle bılır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri