vitara98v6 kullanıcısının son içeriği

1. vitara98v6

Pajero 3.5 LPG Yakıt

Ynt: Pajero 3.5 LPG Yakıt selamlar.. bende 3,5 v6 kullanıcısıyım.. bendeki yakıt ortalama 17 lt.. fakat 2 haftadır yakıtım arttı.. nedeni ise soğuk hava şartları.. lpg kışın daha fazla yakar.. ama lpg servisine götürüp kış ayarlarını yaptırırsanız etkisini göreceksiniz.. benimde yakıtım şuan 21...
  2. vitara98v6

Buda benim 3000 v6 Pajerom

Ynt: Buda benim 3000 v6 Pajerom yok be abi dedim yaa bizz daha genciz...:)) ama çetin abi ertesi günü gidip hemen alıp denemiş:)) hiç bi işe yaramadı diyo :)
  3. vitara98v6

Buda benim 3000 v6 Pajerom

Ynt: Buda benim 3000 v6 Pajerom Tamer Abi napmışsın yaa kız gibiydi ilk gün :))) nasıl kıydın buna :)) ilyas ustanın ordan yücel ben :) hani çakşir:)) güzel olmuş abi.. allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin... bol bol çamurlanmayı nasip etsin :))
  4. vitara98v6

Pajero Bilgisiz :(

Ynt: Pajero Bilgisiz :( şimdiden alıcan araç hayırlı olsun..:)) 98 model 3,5 V6 kullanıcısıyım.. yakıt konusunda bir önceki aracıma nazaran memnunum (vitara v6).. istanbulda beşiktaş bostancı arası sabah ve akşam trafiginde maximum yaktığı rakam 17 litre.. uzun yolda araçta 8 kişi varken hız...
  5. vitara98v6

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? selamlar bende senelerdin kullandığım suzilerden mitsubishiye terfi ettim :)) Aracım 1998 pajero 3,5 v6 Yücel Horuz - Bostancı- istanbul
  6. vitara98v6

1998 3,5 Bu Araç Alınırmı

Ynt: 1998 3,5 Bu Araç Alınırmı valla suziden sonra ona anca hayvan diyebilirim :)) abi çok harika bişey ya.. bi dünya özellik var ama ne işe yarıyo bilmiyom :))) kullandıkça öğrencez :) ama çok keyifli bi araç...
  7. vitara98v6

Ynt: 1998 3,5 Bu Araç Alınırmı arkadaşlar arabayı aldım :)) yıllardır kullandığım suzuki den sonra mitsubishi ye geçtim..
  8. vitara98v6

Selam arkadaşlar uzun süredir suzuki araçlara bindim.. Ve aracımıda sattım yana döne jip arıyorum :)) bu hafta disco II baktım ama almayı düşündüğüm arçta sorun çıktı.. Bu ilandaki araç alınırmı bilen varmı acaba :))...
  9. vitara98v6

Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var

Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var kürşad abi dediğine bende katılıyorum.. senin disco hikayenide okudum tek güvencem sensin zaten :))) bakalım araç çarşamba gelcek bi anıl otoya göstercem.. burdan bilgilendirirm bende sizi
  10. vitara98v6

Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var Pert olan araçlar kasko tarafından ihale usülü tekrar satışa çıkıyo... Evrak açısından bi sorun yok. Sadece aracı tekrar kasko yapmıyolar.
  11. vitara98v6

Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var aracın ruhsatı var şuan o sorun değil. bilmediğim bi araç ama senelerdirde istediğim bi araç.
  12. vitara98v6

Senelerdir Suzuki Vitara kullanıcısıyım :) nickimden anlıcanız gibi... Fakat Td5 alma arefesindeyim. 1 haftadır Td5 ile ilgili bütün konuları okudum. almayı düşündüğüm araç 1999 model. Fakat arabanın pert kaydı var :( Pert olmasının nedenide seyir halinde kaputun açılması. şaselerde on aksamda...
  13. vitara98v6

Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) fotolar te kelimeyle harika... çok güzel bi gündü gerçekten.
  14. vitara98v6

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) teşekkür ederim. gelicemm
  15. vitara98v6

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) ne demem lazım :)) teşekkür ederim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri