Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Pajero 3.5 LPG Yakıt
selamlar.. bende 3,5 v6 kullanıcısıyım.. bendeki yakıt ortalama 17 lt.. fakat 2 haftadır yakıtım arttı.. nedeni ise soğuk hava şartları.. lpg kışın daha fazla yakar.. ama lpg servisine götürüp kış ayarlarını yaptırırsanız etkisini göreceksiniz.. benimde yakıtım şuan 21...
Ynt: Buda benim 3000 v6 Pajerom
yok be abi dedim yaa bizz daha genciz...:)) ama çetin abi ertesi günü gidip hemen alıp denemiş:)) hiç bi işe yaramadı diyo :)
Ynt: Buda benim 3000 v6 Pajerom
Tamer Abi napmışsın yaa kız gibiydi ilk gün :))) nasıl kıydın buna :)) ilyas ustanın ordan yücel ben :) hani çakşir:)) güzel olmuş abi.. allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin... bol bol çamurlanmayı nasip etsin :))
Ynt: Pajero Bilgisiz :(
şimdiden alıcan araç hayırlı olsun..:))
98 model 3,5 V6 kullanıcısıyım.. yakıt konusunda bir önceki aracıma nazaran memnunum (vitara v6).. istanbulda beşiktaş bostancı arası sabah ve akşam trafiginde maximum yaktığı rakam 17 litre.. uzun yolda araçta 8 kişi varken hız...
Ynt: 1998 3,5 Bu Araç Alınırmı
valla suziden sonra ona anca hayvan diyebilirim :)) abi çok harika bişey ya.. bi dünya özellik var ama ne işe yarıyo bilmiyom :))) kullandıkça öğrencez :) ama çok keyifli bi araç...
Selam arkadaşlar uzun süredir suzuki araçlara bindim.. Ve aracımıda sattım yana döne jip arıyorum :)) bu hafta disco II baktım ama almayı düşündüğüm arçta sorun çıktı.. Bu ilandaki araç alınırmı bilen varmı acaba :))...
Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var
kürşad abi dediğine bende katılıyorum.. senin disco hikayenide okudum tek güvencem sensin zaten :))) bakalım araç çarşamba gelcek bi anıl otoya göstercem.. burdan bilgilendirirm bende sizi
Ynt: Disco II Td5 Çok Acil Yardıma İhtiyacım Var
Pert olan araçlar kasko tarafından ihale usülü tekrar satışa çıkıyo... Evrak açısından bi sorun yok. Sadece aracı tekrar kasko yapmıyolar.
Senelerdir Suzuki Vitara kullanıcısıyım :) nickimden anlıcanız gibi...
Fakat Td5 alma arefesindeyim. 1 haftadır Td5 ile ilgili bütün konuları okudum. almayı düşündüğüm araç 1999 model. Fakat arabanın pert kaydı var :( Pert olmasının nedenide seyir halinde kaputun açılması. şaselerde on aksamda...