walker kullanıcısının son içeriği

1. W

V8 lerde LPG problemi

Ynt: V8 lerde LPG problemi merhaba, konu kapanmışken içine limon sıkmak mı dersiniz, konuyla ne alakası var mı... Teknik olarak sizler kadar vakıf olduğum bir konu değil... Deep'in konuyla ilgili gönderdiği dergi kliplerinde, IMPCO adını okuyunca, belki bir faydası olabilir diye düşündüm...
  2. W

Land Rover Raw Defender 110 LE

Ynt: Land Rover Raw Defender 110 LE LR Raw Defender 110 LE Renk Kodu; Bahsi geçen araba hakkındaki yazılarda - http://www.theautochannel.com/news/2005/07/12/137255.html http://www.autoblog.com/2007/12/19/holland-gets-special-edition-land-rover-to-benefit-malaria G star için özel...
  3. W

Discovery II TD5 Kullanım Klavuzu

Ynt: Discovery II TD5 Kullanım Klavuzu bilmem işinizi görür mü; eğer bir dosya paylaşım programı kullanıyorsanız - **, ares, limeWire vb., defender td5 atölye el kitaplarına ulaşabilirsiniz. Ama bütün dökümanlar ingilizce, fransızca ve almanca...
  4. W

Defender Renk Kartelası

Ynt: Defender Renk Kartelası merhaba, internet ortamındaki, en detaylı land rover renk ve boya bilgileri, deneyimli bir oto boyacının hazırladığı web sitesinde. Boya tekniklerinin yanısıra, yıllara göre kullanılan renkler, metalik ve metalik olmayan - opak renkler, boyaların eski ve yeni...
  5. W

Defender 130

Ynt: Defender 130 Merhaba, ilgilendiğim ve zaman zaman da hayalini kurduğum bir düzenek... Camper gibi kullanılmazsa da, uzun yolda ne kadar geniş iç mekan, o kadar iyi diye düşünüyorum. bazen çoluk çocuk uzun seyahatlerde, 110 un bile dar geldiğini düşünüyorum, ve 130 olsa, arkada da katlanır...
  6. W

Otokar'ın Defenderlarından Almak İstiyorum, Yardım ve Fikirleriniz Lütfen.

Ynt: Otokar'ın Defenderlarından Almak İstiyorum, Yardım ve Fikirleriniz Lütfen. otokar'dan alabileceğiniz aracın, sadece "kamyonet" olabileceğinin farkında olduğunuzu umarım. sanırım ağustos 2006'da çıkan bir yasa ile, arazi araçları üretiminde ve ithalatında ABS zorunluluğu getirildi. Otokar...
  7. W

Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar...

Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... bu bağlamda, "tanrılar çıldırmış olmalı" da unutulmaması gereken filmlerden biri... yukarıdaki filmlerdeki kadar, gösterişli olmasa da, bence land rover, diğer oyunculardan rol çalarak, bu filmde önemli rollerden birini kapıyor.ödül törenlerinde; "en...
  8. W

Yurt Dışından Lastik Getirtmek?

Ynt: Yurt Dışından Lastik Getirtmek? eğer değişmediyse, lastik ithalatında "tazelik belgesi" - yani lastiklerin, ithal tarihinden en geç altı ay önce üretildiğine dair, üretici tarafından hazırlanıp, bağlı bulunduğu sanayi odası tarafından onaylanmış bir belge de gerekir. Lastiği satın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,830
Kayıtlı Üye Sayımız
166,934
Kaydolan Son Üyemiz
Yalnızadam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri