wauxhall kullanıcısının son içeriği

1. W

Tahoe 100km Sonrası

Merhaba. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Kullandığım lastik ebatı sizinkiyle aynı ve MT. Satın aldığım yer de dahil gezdiğim birkaç lastikçi bu lastiklerin balans tutmayacağını, bir süre sonra tekrar bu titremenin yaşanacağını söyledi. Her ne kadar sebep açıklayamasalar da kanaatim lastik diş...
  2. W

Tahoe Lpg Problemi

Ynt: Tahoe Lpg Problemi Tekrar merhaba, Öncelikle Burak ve Yavuz beylere cevapları ve destekleri için teşekkür ederim. Önceki mesajımda da belirttiğim gibi eski sisteme dönüş yaptım ve sorunsuz çalışıyor. Burak beyin söylediği sistemi duymuştum ama sanırım videosunu ilk kez gördüm. Oldukça...
  3. W

Tahoe Lpg Problemi

Ynt: Tahoe Lpg Problemi Tekrar merhaba, sanırım konuyla ilgili kimsenin bilgisi yoktu bu yüzden cevap vermedi. Ben durumu araştırdım ve öğrendiklerimi sizinle paylaşmak istedim. 1995 model Tahoe, 1996 ve üstü modellerde bulunan Vortec tipi motora sahip değil. Bilindiği gibi Vortec motorlar...
  4. W

Tahoe Lpg Problemi

Herkese merhaba, Uzun zamandır hayalini kurduğum Chevrolet Tahoe Sport'a sonunda sahip olabildim. Maalesef daha üst rakamlara çıkamadığım için 1995 model, 126000 mil'de, iç donanımı ve yürüyen aksamı temiz ve çalışır durumda bir tane bulabildim. Boyası ile ilgili birtakım sorunlar var ancak bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri