Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1997 Grand Cherokee 5.2 arıyorum!
aracın sol çamurluğunda küçük bir işlem yapmışlar oda belli zaten yağlı çekiçle düzeltmişler bütün aksamları çalışıyor sadece şöför koltuğunu biraz zorlanıyor gelip gitmekte ondan
başka aksaklığı yok zaten bütün bakımlarını bostancı jeep garajda...
Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11)
vayyyyy be kaçırmışım geziyi devamlı girdiğimiz ormanlar güzel yerlerdir buralara birde kışın karda gidelim arkadaşlar biz tek araç çok battık gece yarılarına kadar traktörcüler kankamız olmuştu artık ;D ;D karda daha da zevkli...
Ynt: Satılık Hella comet 500 ve 700 FF sis farı
tamam merte mert bi ara organizasyon olursa beraber bi gidelim bide balık olursa iyi olur işin içinde ...
Ynt: Satılık Hella comet 500 ve 700 FF sis farı
mert sepeti kendin mi yaptırmıştın hazırmı aldın nedir fiyatı bi de resimlerini çekip atsan şöle geniş açılı iyi olur...
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel
valla mert ben bant layıp fırçayla yazacaktım arkadaş denk geldi boyacı ne yapıyon dedi bırak şunu bana dedi aldı eliyle boya ya dal dırıp işaret parmağıyla
dokundurarak yarım saat sürmeden yazdı hakikattende on numara oldu taşma bile yapmadı yapsada onu ufak ca...