Satılık Hella comet 500 ve 700 FF sis farı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertbirincioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,043
Ynt: Satılık Hella comet 500 ve 700 FF sis farı

bekirnayır' Alıntı:
Würt diye bir marka var onla yapıştırdım daha sonra başka şeyler denedi usta. ama dikkat et mortajdan önce biraz hava deliği aç ki kesin olsun...
ön cam rüzgarlığını ben de yaptırmayı düşünüyordum öle açılma kalkma olayı yapıyomu eyüp ustadamı yaptırmıştınız...

Etiketler

white lion' Alıntı:
ön cam rüzgarlığını ben de yaptırmayı düşünüyordum öle açılma kalkma olayı yapıyomu eyüp ustadamı yaptırmıştınız...
ön cam üstü rüzgarlık için birkaç kişi toplanıp tek bir yerden pazarlık edip alalım diyoruz. aslında bunu diyen 2 kişiyiz şimdilik. düşünürseniz birlikte hareket edelim.

mertbirincioglu' Alıntı:
ön cam üstü rüzgarlık için birkaç kişi toplanıp tek bir yerden pazarlık edip alalım diyoruz. aslında bunu diyen 2 kişiyiz şimdilik. düşünürseniz birlikte hareket edelim.
olur mert bey ben ön cam rüzgarlığı ve arkaya rüzgarlık yaptırmak istiyorum bunu da kartalda eyüp usta iyi yapıyorlar diye biliyordum genelde orasını tavsiye
ediyorlar ama bilmiyorum daha iyi bildiğiniz yer varsa yaptıracak arkadaşlarla birlikte dediğiniz gibi toplu olarak da yaptırıp maliyeti düşürebiliriz benden okey...

güncelllll...

ayrıca satılık arb havalı kilit ve orjinal zj jantları da var....
hatta tavan sepeti de var ....

mertbirincioglu' Alıntı:
güncelllll...

ayrıca satılık arb havalı kilit ve orjinal zj jantları da var....
hatta tavan sepeti de var ....
mert sepeti kendin mi yaptırmıştın hazırmı aldın nedir fiyatı bi de resimlerini çekip atsan şöle geniş açılı iyi olur...

Erol sepeti geçen kasım ayında yaptırmıştım. sonradan kendi kendime kapak ekledim üstüne bagaj boşalsın diye. bi de ön tarafına rüzgarlık yaptım. sunroof kısmı boşta kalıyor. kapak çirkin oldu söküp atabilirsin öndeki rüzgarlık kalır 4 tane önde 2 tane arkada aydınlatma bağlamak için delikleri var. yanda hijack bağlamak için yeri hazır vidalı orası güzel oldu. pazarlığa da açık. çok ölü fiyatlar gelmediği sürece verip fiber şu kilitli bagajlardan almayı düşünüyorum .cumartesi maltepe civarında olacağım diğer günler bahçelievler bakırköy civarındayım eğer canlı görmek istersen araman yeterli .0533 282 31 47

[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_1974.jpg

IMG_2001.jpg

mertbirincioglu' Alıntı:
Erol sepeti geçen kasım ayında yaptırmıştım. sonradan kendi kendime kapak ekledim üstüne bagaj boşalsın diye. bi de ön tarafına rüzgarlık yaptım. sunroof kısmı boşta kalıyor. kapak çirkin oldu söküp atabilirsin öndeki rüzgarlık kalır 4 tane önde 2 tane arkada aydınlatma bağlamak için delikleri var. yanda hijack bağlamak için yeri hazır vidalı orası güzel oldu. pazarlığa da açık. çok ölü fiyatlar gelmediği sürece verip fiber şu kilitli bagajlardan almayı düşünüyorum .cumartesi maltepe civarında olacağım diğer günler bahçelievler bakırköy civarındayım eğer canlı görmek istersen araman yeterli .0533 282 31 47

[attachment=1]
[attachment=2]
mert sepetin ayaklarını nereye bağlıyorsun tavandaki orjinal ayakları değiştirdinmi yoksa ojinallari o sepeti taşımaz.

white lion' Alıntı:
mert sepetin ayaklarını nereye bağlıyorsun tavandaki orjinal ayakları değiştirdinmi yoksa ojinallari o sepeti taşımaz.

sepeti orjinal kayak taşıyıcılara bağladım u şeklinde bağlantılar ile çok rahat taşıyor merak etme. hatta şöyle söyleyeyim geçen yıl yazın datçaya giderken o sepete şişme bot ve motor malzmelerini koymuştum 100 kg civarında paketleyip bağlarken botun üzerine çıktım tepindim iyice sıkıştırmak için 100 kg da benim 200 kg test etmiş oldum kayak taşıyıcısı diyip geçme sağlamlar bayağı...sepetin tepeden bi arkadaşım çekmiş resmi bu var işe yararsa...tam ölçülerini bilmiyorum ölçerim istersen ....

[attachment=1]

sepet.JPG

mertbirincioglu' Alıntı:
sepeti orjinal kayak taşıyıcılara bağladım u şeklinde bağlantılar ile çok rahat taşıyor merak etme. hatta şöyle söyleyeyim geçen yıl yazın datçaya giderken o sepete şişme bot ve motor malzmelerini koymuştum 100 kg civarında paketleyip bağlarken botun üzerine çıktım tepindim iyice sıkıştırmak için 100 kg da benim 200 kg test etmiş oldum kayak taşıyıcısı diyip geçme sağlamlar bayağı...sepetin tepeden bi arkadaşım çekmiş resmi bu var işe yararsa...tam ölçülerini bilmiyorum ölçerim istersen ....

[attachment=1]
mert aracı satışa çıkardım arsa işleri var satılmazsa düşünürüm sende o zamana kadar satmazsan.

white lion' Alıntı:
mert aracı satışa çıkardım arsa işleri var satılmazsa düşünürüm sende o zamana kadar satmazsan.

ok abi acelem yok zaten bende stepne taşıyıcı yapacağım ondan sonra bu sepete ihtiyacım kalmayacak tahminim eylül sonuna kadar stepne taşıyıcısı biter sepeti sökerim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR