Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2005 Honda CR-V Vs. 2008 Suzuki Grand Vitara 5K 2.0
Ustadim, detayli aciklaman icin tesekkur ederim. Bugun vitarayi surme firsatim oldu. Otomatik 4 vites olmasindan dolayi devamli vites buyutup kucultme yapti. Iceriyede cok ses almakta. Kesinlikle haklisin arabam sehir ici icin mukemmel...
Ynt: 2005 Honda CR-V Vs. 2008 Suzuki Grand Vitara 5K 2.0
valla üstadım acıkcası çoğunlukla sehir içinde kullanılacak, senede 2-3 kere de yaylaya çıkacak bir araba. Konfor ve güvenlik ön planda. Off-road yapmayı düşünmüyorum. Bütçe açısından da herhangi bir sıkıntı yok. Tek sıkıntı cr-v 'yi...
Arkadaşlar merhabalar. Siteyi araştırdım ancak bu konuda bir bilgi bulamadım. 2005 model Honda CR-V 2.0 LPG li aracım var. aracımdan da gayet memnunum. Ancak şeytan aklıma girdi ve ufak bir araştırmayla 2008 model Suzuki Grand Vitara 5K 2.0 Benzin+LPG araçlara bakmaya başladım ve gerçekten...