witkey kullanıcısının son içeriği

1. W

Gezenbilir Adapazarı - Maşukiye - Eskihisar Fotoğraf Gezisi Duyurusu (08 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Adapazarı - Maşukiye - Eskihisar Fotoğraf Gezisi Duyurusu (08 Mayıs 2011) Maalesef gelemiyorum :(( 1 . Berk Saraç 2 . Seda Saraç 3 . Sedat Açıl 4 . Hakan Özkaya 5 . Gültekin ÖZLÜK 6 . Onur Maçkan 7 . Esra Aykit 8 . Mustafa Coşkun 9 . Sevgi Coşkun 10 . Nuri Cimsit 11 . Nuran...
  2. W

Gezenbilir Adapazarı - Maşukiye - Eskihisar Fotoğraf Gezisi Duyurusu (08 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Adapazarı - Maşukiye - Eskihisar Fotoğraf Gezisi Duyurusu (08 Mayıs 2011) çoook uzun bi aradan sonra :) 1. Berk Saraç 2. Seda Saraç 3. Sedat Açıl 4. Emrullah Polat 5.
  3. W

Birden Fazla Fotoğrafı Aynı Anda Küçülten Program Arıyorum

Ynt: Birden Fazla Fotoğrafı Aynı Anda Küçülten Program Arıyorum bi de böyle bi site var... buradan da acil durumlarda fotoğraflar küçültülebilir... http://www.shrinkpictures.com/
  4. W

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009) tamam.. ilk görüştüğümüzde simitin benden :)
  5. W

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009) ve son parça....
  6. W

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009)
  7. W

8. W

9. W

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009) bunlar da benim makinadan çıkanlardan bir demet :)
  10. W

SAR (Specific Absorbation Rate) Özgül Soğurma Oranı

Ynt: SAR (Specific Absorbation Rate) Özgül Soğurma Oranı Bazı meraklı insanlar cep telefonlarıyla çeşitli deneyler yapıyorlar.. Bunlardan birisi, aslında SAR' ın insan üstündeki muhtemel etkisini tahmin etmemize yardımcı olacaktır sanırım. Buradan da (...
  11. W

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (15 Şubat 2009) 1. Berk Saraç (Berksito) + 3 2. Emine ( Bambina ) 3. Mustafa Eraslan (Mezzy) 4. Kadir Pirasoğlu (noexit) 5. Serdar Tanrıverdi (Sharingan) 6. Elif (eLf) 7. Koza Yardımcı (koza) 8. Mustafa & Sevgi Coşkun 9...
  12. W

Pirelli Takvimi

Ynt: Pirelli Takvimi olur da isteyen olursa elimde Satılık orjinal 2009 Pirelli takvimi mevcut... ...
  13. W

Gezenbilir "Güz Sancısı" Filmini İzlemeye Gidiyor

Ynt: Gezenbilir "Güz Sancısı" Filmini İzlemeye Gidiyor 1- Koza Yardımcı (koza) 2- Elif (eLf) 3- Mustafa Tastemir (aspera) - Birde Arkadaşı Olabilir. ?? 4- Serdar Tanrıverdi (Sharingan) 5- Mustafa Eraslan (Mezzyetli) 6- Hakan Özkaya (Kasif) 7- Koray Bilge 8- Berk Saraç (Berksito) 9- Gülten &...
  14. W

Bosna-Hersek

Ynt: Bosna-Hersek elimden geldiğince birşeyleri göstermeye çalıştım. Ama hikaye uzun... böyle 2-3 dakikaya sığabilecekbir hikaye değil biliyorsunuz... ilginize teşekkür ederim...
  15. W

Bosna-Hersek

Ynt: Bosna-Hersek öncelikle videoyu beğendiğiniz için teşekkür ederim... ama bu kısmı tam olarak anlamadım... Avatarımı demek istediniz ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri