XPLORIA kullanıcısının son içeriği

1. XPLORIA

10'ncu Uluslararası İstanbul Bienali'ne Gidiyoruz

Ynt: 10'ncu Uluslararası İstanbul Bienali'ne Gidiyoruz ben de uygun zmaan olması durumunda gelebilirim ! sabırsızlıkla bekliyorum!
  2. XPLORIA

Türk Sualtı Dünyası'nın Başı Sağolsun

Haluk Cecan, benim dalış sporuna başlamamı sağlayan yegane birkaç isimden biriydi. İki hafta önce İZ tv de biyografisini izlemiş, Andre Laban ve dostlarıyla yaptığı son dalışlarından birini izleme şansım olmuştu. Dalış camiasında yeldeğirmenine koşan Don Kişot misali birçok yeniliğe öncülük...
  3. XPLORIA

İkinci El 4x4 Tavsiyesi?

Ynt: İkinci El 4x4 Tavsiyesi? İkinci el arazi aracı bakabileceğim siteler ya da galerileri bana bildirirseniz sevinirim.
  4. XPLORIA

Durusu Gezisi (3 Aralık 2006)

Ynt: 3 Aralık Durusu Gezisi zaten ehh acemilik işte ! sen de kabul et dümensiz bir kanodaydık ! ;)
  5. XPLORIA

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi fakat bunlar HAAARİKAA! :)
  6. XPLORIA

Ynt: 3 Aralık Durusu Gezisi var ya en öne oturdum da arkaya kafay çeviremiyom diye kurulmuşsun kanoya! ;D Saltanat Kayığı yaptın kanoyu. ;D
  7. XPLORIA

Ynt: 3 Aralık Durusu Gezisi Peri ve Xploria, fotoğraflar çok güzel ellerinize sağlık... yalniz itiraf etmeliyim ki resimlere bakarken de çok güldüm...Ozlem'cim resimler kano sefasının en başında çekildiği için acemilik dakikalarımıza denk gelmiş, asıl sefanın sonunda resim çekseydi de...
  8. XPLORIA

Ynt: 3 Aralık Durusu Gezisi bakın o kayıkları da ben ayarlarım çünkü bizzat kayığın proje ve yapım aşamasındaydım. Rica etsekde o kayığın kürekleri birine çektirsek ;D
  9. XPLORIA

Durusu - Balaban'da Kano Gezisi (3 Aralık 2006)

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi ben Borat'ın yeşil mayosu ile gelirim. ;D
  10. XPLORIA

Ynt: 3 Aralık Durusu Gezisi arkitera'da daha birçok fotoğrfım var. Yakında buraya da eklerim ;)
  11. XPLORIA

Ynt: 3 Aralık Durusu Gezisi ben kısa süreli video çekimleri yaptım ve bazı fotoğraflarımda aşağıdaki linkte! http://forum.arkitera.com/showthread.php?t=10461
  12. XPLORIA

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi bir ara bunu da yapalım ;D
  13. XPLORIA

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi nargile ok ! ayrıca güzel kelimesi fotoğrafım için yetersiz kaldığı için feci güzel demek istedin herhalde! ;D
  14. XPLORIA

Ynt: 3 Aralık Durusu Gezisi Sakin ve uzak !
  15. XPLORIA

Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi Yine harika bir organizasyonla güzel anlar geçirdim. Durusu'da kano yapmak ne zamandır dilediğim birşeydi. Ayrıca belli bir zaman sonra bir sea-kayak turu da yapmak istiyorum. Bu gezide Metanoya, Diver ile tanıştık ve çok keyifli bir kano turu yaptık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,960
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri