Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haluk Cecan, benim dalış sporuna başlamamı sağlayan yegane birkaç isimden biriydi. İki hafta önce İZ tv de biyografisini izlemiş, Andre Laban ve dostlarıyla yaptığı son dalışlarından birini izleme şansım olmuştu. Dalış camiasında yeldeğirmenine koşan Don Kişot misali birçok yeniliğe öncülük...
Ynt: 3 Aralık Durusu Gezisi
Peri ve Xploria, fotoğraflar çok güzel ellerinize sağlık...
yalniz itiraf etmeliyim ki resimlere bakarken de çok güldüm...Ozlem'cim resimler kano sefasının en başında çekildiği için acemilik dakikalarımıza denk gelmiş, asıl sefanın sonunda resim çekseydi de...
bakın o kayıkları da ben ayarlarım çünkü bizzat kayığın proje ve yapım aşamasındaydım. Rica etsekde o kayığın kürekleri birine çektirsek ;D
ben kısa süreli video çekimleri yaptım ve bazı fotoğraflarımda aşağıdaki linkte!
http://forum.arkitera.com/showthread.php?t=10461
Ynt: Durusu - Balaban'da Kano Gezisi
Yine harika bir organizasyonla güzel anlar geçirdim. Durusu'da kano yapmak ne zamandır dilediğim birşeydi.
Ayrıca belli bir zaman sonra bir sea-kayak turu da yapmak istiyorum.
Bu gezide Metanoya, Diver ile tanıştık ve çok keyifli bir kano turu yaptık...