xusta kullanıcısının son içeriği

1. xusta

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Geçmiş olsun..Halbuki doktorlar kalp rahatsızlığı olanlara hareket önerirler.Neyse siz yine de hocadan sağlam bi "Ok" almadan başlamayın pedal çevirmeye..
  2. xusta

Büyükada Gezisi (21 Şubat 2010)

Ynt: Büyükada Gezisi (21 Şubat 2010) Espriydi benimki, vardiyam müsait olmadığı için katılamıyorum ya..Yoksa iki hafta önce abantta kar tipi altında pedal çevirdik..Neyse başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle.
  3. xusta

Büyükada Gezisi (21 Şubat 2010)

Ynt: Büyükada Gezisi (21 Şubat 2010) Ooo hava yağışlıymış yağışlı..Hasta masta olursunuz Allah muhafaza..Siz onu haftaya erteleyin,haftaya(ki ben de gelebileyim :'( )
  4. xusta

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu sitenin başka bir tanışma bölümüne yazmıştım bi kısmını copy paste yapıyorum. "Neyse..Uğur ben.Doğal gaz teknisyeniyim.Yarışm.. ;)pardon siteye istanbul'dan katılıyorum.Dalma,tırmanma.yamaç ve paraşütle atlama v.s bi çok aktiviteye ilgim olmasına...
  5. xusta

Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km (Hırvatistan)

Ynt: Bisikletle Zagrep-Dubrovnik Arasında 550 km (Hırvatistan) vay anasını..büyük cesaret tebrikler soluk soluğa okuyorum (bi tatlı su bisikletçisi olarak) serüven gibi resmen eline sağlık
  6. xusta

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Vay anasını..Tanışma sayfası 399 olmuş.Belki de beni 400 üncü sayfa başı yapar.Mailiime gelen linke tıkladığımda 2006'nın ilk sayfaları açıldı.Bi kaç tıklama sonra son sayfayı bulacağımı sandım.Nerdeee?? Neyse..Uğur ben.Doğal gaz teknisyeniyim.Yarışm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri