Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SUZUKİ VİTARA aracıma audilerde var olan led far kaşı yapmak istiyorum ama uygun malzemeyi bir türlü bulamadım.Bu konuda çalışma yapan bilgisi olan arkadaş varsa paylaşımlarını bekliyorum.Saygılar.
Ynt: Suzuki Vitara Çeki Demirinin Ruhsata İşlenmesi
Ben aracımı geçen sene aldım.Satan kişi çeki demiri ruhsata işli demişti.Benim aracımda da römork takar kısmı işaretli ama aracı geçen hafta muayeneye götürdüğümde çeki demirinin ruhsata işli olmadığını söylediler.Römork takar kısmı işaretli...
Ynt: 93 Suzuki Vitara Kapıdan İçeriye Toz Alıyor Yorumlarınız
Fitillerin içien akvaryum hortumu yerleştirmek daha kolay.Böyle bir uygulama kapı kapandığında çıkan sesi daha tok hale getiriyor.Ben Renaultun fitillerini 4 kapıya 20 tl ye taktırdım.
Ynt: 1993 Model 1.6 Vitara 5 Kapının İçeriye Toz Alması
Aynı sorun benim aracımda da vardı.Fitilciye gidip aracın üzerinden çıkan fitillere yakın renault fitillerinden taktık sorun çözüldü.
Merhabalar,ben de aracıma 3. stop lambası monte etmek istedim.bagaj kapağını incelerken bagaj kapağının iç üst kısmında pasolu 3 delik dikkatimi çekti. mevcut bu delikler hangi amaçla konulmuştur.Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Ynt: Suzuki Vitara Acil Yardım
Çok teşekkür ederim. vallahi sitedeki araçları ve bu araçlara yapılan işlemleri gördükçe keşke diyorum benim de imkanlarım olsa (şu çevrede bu araçtan anlayan usta olsa) ben de yaptırsam.Büyük şehirde yaşamak gerekmiş.
Ynt: Suzuki Vitara Acil Yardım
Arızayı bugün usta ile tespit ettik.Gerçi burada bu araçlardan anlayan usta da yok ya.şaft kayıcısı (dişi),diferansiye beşik fişeği koza dişlisi pulu gerekiyormuş.Daha önceki ustada istavrozlardan demişti istavrozlar değişti ama ses kesilmemişti.Bakalım bir de...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Herkese merhabalar.Ben Yağız TOPÇUOĞLU, 32 yqşındayım,Muğla'da ikamet etmekteyim.Bir ilköğretim okulunda Türkçe öğretmeniyim.1993 model suzuki Vitara jlx sahibiyim.Aracımı yeni aldım.Aracımı çok iyi tanımıyorum.İnanıyorum ki bu site sayesinde çok şey...
Merhaba sayın off-road tutkunları.Ben aranıza yeni katıldım.Ben 93 model suzuki vitara jlx sahibiyim.Aracı yeni aldım.Daha önce arazi taşıtı kullanmadım.Aracın ilk kalkışı esnasında ve vites değiştirirken debriyajdan ayağımı kaldırdığım sırada "tak" diye bir vurma sesi geliyor.Ustalar...