Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar
CRV lerde 4*4 geçişlerinin de otomatik olduğunu biliyorum Bu araçların düz vites olup 4*4 e manuel olarak geçen tipleri varmıdır?Varsa hangi model aralığındadır.
Selamunaleykum arkadaşlar
Epeyce bir zamandır 4*4 ler hakkında bilgi ediniyorum.Suzuki Vitaraları beğeniyorum 2000-2003jlx kilometresi çok yüksek
her gün arazideyim ama yarışlarla ilgim yok.(Bağ bahe işleri) Dahiatsunun terios modellerine baktım. tip olarak çok güzel şehir içi kullanımıda iyi...
Mehaba arkadaşlar
Yeni üyeyim güzel bir site. Uzun zamandır jlx vitaraları net ten araştırıyorum.16-18000ytl arası bir araç almayı düşünüyorum.vitaralar çok hoşuma gitmişti.Fakat yakın arkadaşlarım ikinci eli yok, parça sıkıntısı çekersin vs sebeplerden vazgeçmemi bir daha düşünmemi vs...