yarasa81 kullanıcısının son içeriği

1. yarasa81

samurai ön aks

Arkadaşlar merhaba; Yeni aldığım 1987 model suzuki samurai aracımın ön aks ları yok. Bana sağ/sol takım halinde aks lazım.Ancak suzuki parçacıları hakkında pek bilgim yok .Sıfır veya kullanılmış parça bulabileceğim yerler hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var,şimdiden çok...
  2. yarasa81

DEFENDER MOTOR İÇİN YARDIM..

herkeze merhaba ; 1990 model defenderımın motorunu çıkma turbo ford transit motoruyla değiştirmek istiyorum.internette biraz araştırdım ancak sağlıklı sonuç alamadım.nereden bulabilirim? bana bu konuda yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. not : konuyu yanlış yerde...
  3. yarasa81

Satılık 1990 Model Land Rover Defeneder 110

Ynt: Satılık 1990 Model Land Rover Defeneder 110 teşekkür ederim .
  4. yarasa81

Ynt: Satılık 1990 Model Land Rover Defeneder 110 teşekkürler.
  5. yarasa81

1990 model 2500 düz dizel cb halk bandı telsiz var. lastikler pırelli fs 40 sis lambaları jumbo 220 taban ziftli izolasyon ve aleminyum desenli saç kaplama. tavan izolasyonlu bez döşeme. kapı içleri ve koltuklar deri döşeme. koltuklar renault brodway koltugu ikinci çorum kaloriferi takılı...
  6. yarasa81

Satılık 1990 model Land Rover Defeneder 110

merhabalar tercihlerim değiştigi için aracımı satmaya karar verdim.satılırsa suzuki vitara düşünüyorum .aracın özelliklerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. fiyat:son 13,000 tl. tel:0-536-5638980 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10692.0
  7. yarasa81

Defender 110, Renk Seçimi

Ynt: Defender 110, Renk Seçimi snorkel bana 25 ytl gibi bir fiyata çıkmıştı.
  8. yarasa81

Ynt: Defender 110, Renk Seçimi benim snorkel çakma ,orjinal değil .ama 250 otokarın snorkelinin fiyatı ise çokta değilmiş.ama düz dizellere uyuyormu yoksa tdi içnmi bu fiyat ??
  9. yarasa81

Gülü Seven Dikenine Katlanır ; LR Defender

Ynt: Gülü Seven Dikenine Katlanır ; LR Defender yaa belki bilen vardır diye sorayım istedim bizim defenderleri kim yükseltir.bide kaç inç yükseltilir?
  10. yarasa81

Ynt: Defender 110, Renk Seçimi bencede beyaz renk güzel.hatayı fazla göstermiyor.hemde klimasız bir araç için güneşte az ışın almanızı sağlar.bilmem defender benim için hep beyazdır..buda benim düşüncem..
  11. yarasa81

Defender 2.5 lt Benzinli ( Reha Bey Yardım)

Ynt: Defender 2.5 lt Benzinli ( Reha Bey Yardım) bilgi için teşekkürler...gönlüm puma motordan yana ama cebim 300 tdi diyor.çünkü anladığım kadarı ile puma motor euro dizelden başkasını yakmıyor.ama 300 tdi ne koysanız yakıyor.ben çünkü katkılı yag ürünleri kullanıyorum çok ucuza geliyor...
  12. yarasa81

Defender 2.5 lt Benzinli ( Reha Bey Yardım)

Ynt: Defender 2.5 lt Benzinli ( Reha Bey Yardım) merhabalar benim landımda 2500 düz dizel,rampalarda çogu zaman kamyoncularla beraber çıkıyoruz :) pek çok zamanda yeni tırların beni geçişi çok olmuştur.benimde gönlümden tdi motor takmak geçiyor.lakin fiyat karmaşası yaşıyorum.puma motorun...
  13. yarasa81

Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisine Gidiyor! (6 Temmuz 2008 Pazar)

derya arayıp haber verdiğin için çok teşekkür ederim .ama size katılamayacağım :-[ misafirlerim var.onlarıda al gel dedin ;D ama bu mümkün görünmüyor.hepinize iyi eğlenceler. ;)
  14. yarasa81

Landrover Defender 110/83

Ynt: Landrover Defender 110/83 ben fazla araştıramadım ama arifiyedeki fabrikasında sordugumda pto çıkışı var ama hiç uygulamasını yapmadık diye söylemişlerdi eger o pto dan bulursan banada haber veirsen sevinirim.
  15. yarasa81

Landrover Defender 110/83

Ynt: Landrover Defender 110/83 vinç ve tamponu veriyor ok.peki pto çıkışını ve şaftı nereden bulacaksın?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR