yldrm_fatih kullanıcısının son içeriği

1. Y

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu önce ben hoşgeldin diyeyim :) gerçi bende yeni üyeyim ama... :)
  2. Y

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu doğru söze ne denir :)
  3. Y

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu şimdi oldu işte :) ee bu teknolojilere acemiyiz ne de olsa :) yardım için teşekkür ederim.. bu arada adım fatih ( yıldırım soyadım ) ;)
  4. Y

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu teşekkür ederim... ama şimdilik off road değil maalesef... genelde istanbul içi yada yakın yerler diyelim.. neyse mutlaka biri benimle de ilgilenir diye düşünüyorum. ya bide şu ikonları nasıl ekleyeceğiz ( gülme v.s. ) ölece düz yazıyla tam duygularımızı...
  5. Y

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bu arada nerede ne zaman geziliyor? bundan nasıl haberdar olacağız...
  6. Y

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk...
  7. Y

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben yeni üyeyim. burasının baya bi eğlenceli olduğunu görüyorumki bu bence çok güzel. sizleri ve aktivitelerinizi takip edeceğim. herkese saygılar...
  8. Y

İstanbul Çevresinde Yürüyüş Parkurları ve Organizasyon

Ynt: İstanbul Çevresinde Yürüyüş Parkurları ve Organizasyon merhaba. bende yeniyim burada..görüyorumki tek değilmişim yürümeyi sevme konusunda.. en kısa zamanda sizlere katılmak isterim... görüşmek üzere

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri