Yorgunsavasci kullanıcısının son içeriği

1. Y

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Sn. Monti arkadaşım.. Çok başarılı görünüyor. Sizi tebrik ediyor ve başarılarınız devamını diliyorum.. Saygılarımla..
  2. Y

T4 Bilgi Paylaşımı

Ynt: T4 Bilgi Paylaşımı hikmet bey; verdiğiniz bilgiler için çok teşekürler.. umarım yolumuz bir gün ankaraya düşer.. saygılarımla.. :)
  3. Y

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster çok güzel söylediniz ümit bey, tebrikler.. :):)
  4. Y

Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. tebriklerrrrr :):):):):)
  5. Y

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. :):):):):):):):):)
  6. Y

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. çekimler çok başarılı olmuş.. emeğinize sağlık.. 2. testi sabırsızlıkla bekliyoruz. saygılar :)
  7. Y

Duster ile Kar ve Çamur Keyfi

Ynt: Duster ile Kar ve Çamur Keyfi güzel videolarınız; detaylı anlatımlarınız ve bu topiğe kazandırdıklarınız için çok çok teşekkürler :):):):) emeğinize sağlık :)
  8. Y

Bir Duster Aldım

Ynt: Bir Duster Aldım sayın hocam.. verdiğiniz engin bilgileriniz için çok teşekkürler... sağlıklı sürüşler dilerim... :):):):):)
  9. Y

Bir Duster Aldım

Ynt: Bir Duster Aldım Bir taşla kuş katliamı yaptım. Seyahat, test, ziyaret, ihtiyarları mutlu kılma, dağ havası alma, intikam (!) vs. vs. [ Dosya ] ;D ;D ;D ;D ++++1 :)
  10. Y

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Sevgili yildirim; sizin bahsettiğiniz ticari aracı binek araca çevirmek... ama bu öyle değil.. burada, normal binek aracın arkasına koltuk ekleme işlemi... o yüzdensizin bahsettiğiniz işlem kadar pahalı tutmayacaktır. Ayrıca bahsettiğinizi, tek kapı ticari araçların...
  11. Y

Bir Duster Aldım

Ynt: Bir Duster Aldım Olguncandan bey, aracınız hayırlı uğurlu olsun.. güle güle kazasız günlerde kullanın inşallah.. umarım bir gün banada Duster almak nasip olur... Saygılarımla :)
  12. Y

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Serkan bey merhaba.. öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun... 2009 Sandero 1.5 full versiyonuna sahip bir Dacia sevgilisi olarak :) Duster hakkındaki yazılarınızı çok çok beğendiğimi söylemeylim :) şunu sormak istiyorum yazılarınızdan birinde ek olarak arka iki koltuk...
  13. Y

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Ümit bey.. Sandero 1.5 full verisyon kullanan biri olarak :) neredeyse tüm yazılarınızı okudum.. aracınız hayırlı uğurlu olsun.. güle güle kullanın...
  14. Y

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni CENK BEY... NE MUTLU SİZE... BENDE ŞİLE DE ÇAMURLA TANIŞMIŞTIM... AMA SİZİNKİ TELSİZLE ÇOK DAHA GÜZEL OLMUŞ TABİKİİİ :))) UMARIMM BENDE CB Mİ ALABİLİRİM Bİ GÜN :) HEPİNİZE SAYGILARRRR :))))
  15. Y

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni herkese tekrardan selamlar.. bir çift olarak midland markasının cb telsizini arıyorum.. ikinci el olarak... taşınabilir veya masaüstü olması çokta önemli değil... fakat taşınabilir olması tercih sebebidir :)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri