Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim Transporter T5'in öndeki yolcu koltuğu da 2'li idi. 2012 yılında ,çeki demiri takarken bir proje de ''ön koltuk söküm '' diye proje hazırlandı. Hurdacıdan tekli koltuk almıştım ; onu taktık. Projeci veya inceleyen mühendisin şöyle dediğini hatırlıyorum : '' Şimdi 2'linin yerine tekli...
Boyraz Üstadım ,
Kamyonet (N1), N1G)50-80-85-95
(Ek satır:RG-21/3/2012-28240) 50-85-100-110
Panelvan (N1)
Karayolları hız limitlerinin bizi ilgilendiren kısmını kopyaladım. Benim aracım 2006 moden yüksek tavan T5 . Aracı 2009 yılında aldığımda yan cam açılarak arkaya 3 kişilik koltuk ilave...
Bir değişik cevap da benden : Aracınızı satarken çeki demirini haberli/habersiz sökmüş olun ; alıcı da durumu anlamamış/önemsememiş olsun , tekrar proje ile ruhsattan sildirmediği takdirde , yerine bir çeki demiri bulmak zorunda...Çeki demirini kullanmadığım için tırtıklamasınlar diye topuzunu...
Kolay gelsin. Aracınız 2015 modelmiş ; ruhsata işletirken 5 yaşını doldurmuş olmak şartını nasıl aşacaksınız ? Yoksa içindeki malzemeler portatif mi ? Selâmlar.
15 temmuz ile 25 ağustos arası Çorlu'da bulunabiliyoruz.Bu tarihlere denk gelecek şekilde , Edirne'de ne tür faaliyetlere katılabilirim.Mersin'den selâmlar.
Üstadım , gecikmeli teşekkürüm için mazur görmenizi dilerim. Yazınız üzerine ben de inceledim ki 2018 yılı içerisinde değişiklik (kısıtlamalar) olmuş. Eskiden FSM' den mecburi geçiş yapan bendeniz gibiler YSS Köprüsüne yönlendirilmişiz... Mersin'den selâmlar.
Kolaylıklar dilerim.Benim aracım da T5 uzun şasi.2009 yılından beri yılda asgari 2 defa , 1. Köprü yasak olduğu için FSM Köprüsünü kullanıyordum.Zaten 3. Köprü de henüz inşa edilmemişti. Şayet FSM Köprüsü benim araç için yasak ise bu yasak ne zaman başladı ? Yaz tatilinde yine geçeceğim.Bir hata...
Bence Honda CRF 250 L alıp keyfinize bakın. Ön cam, yan ve arka çanta ; üstelik yeni alırsanız ABS imkânı da var. Ben gücü sevdiğim için Yamaha WR 250 R kullanıyorum ama CRF almak daha mantıklı.Kolay gelsin.