yugun kullanıcısının son içeriği

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

SHOW dünyası bize göre değil. Biz kendi halinde karavancıyız. Daha çok yazıp çiziktiriyoruz böyle forum köşelerinde. Buna da çok talep yok. Artık kimse yazılı mecrayı pek kullanmıyor bile. Biz antika olduk artık. Birbirimizin dilinden anlayan birkaç kişiyiz belki yalnızca...
  2. yugun

Arkadaşlar, Kalbi kirli olanın dili hep kötü söyler.
  3. yugun

Profesyonel meslek olarak ben geziyorum video çekiyorum diyenler var. Bunlar hususiyetle bayan karavancılar. Böyle bir şeyi başarabileceğime ben inanmıyorum. Başarana da şapka çıkartırım. Hem karavanda sorunsuz uzun süreli yaşayacak, Bir de bundan para kazanacak. Bence harika olurdu ama bir...
  4. yugun

Maddi konular zorluyor. Kamp yerine Termosçuluk yapıyorum artık. Demliyorum çayımı termosuma, Haaydiii Kirazdibi'ne... İyi de oluyor yani. Hava alıyorum. Açılıyorum. Hep evde bilgisayar başında oturmak da iyi değil. Arada insanın doğaya çıkması bulutları ve ufku görmesi gerekli.
  5. yugun

Arkadaşlar, Bir yerde saygı eksilirse oradan sevgi de ayrılır. Saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz.
  6. yugun

Arkadaşlar, Bugün eve gelirken Güçlü'den inip markete kadar gittim dönüşte içim üşüdü resmen. Gerçek soğuklar başlamış. Kendime hemen evceezime atıverdim. Artık montumu giyme vakti saatim gelmiş...
  7. yugun

Pirikamp'ı Kazan'a sabitledim. Hızlı gidip gelmem gereken bir kamp olursa da zaten Güçlü The Camper Truck (Güçlü kampçı kamyonet) ile gidiyorum. Her türlü de keyfime bakıyorum. Sadece yaptığım Termos Actionlar bile beni idare etmeye yetiyor şimdilik. Kampçı dostlarım derneğimde yine beni...
  8. yugun

Şimdilik termos action ile idare ediyoruz...
  9. yugun

Güçlü the kampçı kamyonet... Yakında yeniden kamplarda olacak inşallah...
  10. yugun

İşte ben buyum... Özgür yaşayan özgür düşünceli özgür bir insan...
  11. yugun

Dostlarımla kamp yapmaktan hoşlanan özgür ve güçlü bir bireyim.
  12. yugun

Ortada bir suçum günahım olmadığı için kimse çirkin iftirası ve küstahlığıyla bana hiçbir şey yapamadı.
  13. yugun

Nasıl bir toplumun üyesi olan insanlar, Yalan yere iftira atıp, insanlara saygısızlık yapar... Anlamak mümkün değil. Toplum yapısı iki yüzlü ve kaypak.
  14. yugun

Hayatımı iftira eden saygısızları dikkate alarak mahvedemem. Ben özgür bir insanım. Dilediğim gibi olur, özgür hayatımı dilediğim gibi yaşarım.
  15. yugun

Düzgün bir insan çevresindeki insanlara yalanla saldırmaz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri