Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SHOW dünyası bize göre değil. Biz kendi halinde karavancıyız. Daha çok yazıp çiziktiriyoruz böyle forum köşelerinde. Buna da çok talep yok. Artık kimse yazılı mecrayı pek kullanmıyor bile. Biz antika olduk artık. Birbirimizin dilinden anlayan birkaç kişiyiz belki yalnızca...
Profesyonel meslek olarak ben geziyorum video çekiyorum diyenler var. Bunlar hususiyetle bayan karavancılar. Böyle bir şeyi başarabileceğime ben inanmıyorum. Başarana da şapka çıkartırım. Hem karavanda sorunsuz uzun süreli yaşayacak, Bir de bundan para kazanacak. Bence harika olurdu ama bir...
Maddi konular zorluyor. Kamp yerine Termosçuluk yapıyorum artık. Demliyorum çayımı termosuma, Haaydiii Kirazdibi'ne... İyi de oluyor yani. Hava alıyorum. Açılıyorum. Hep evde bilgisayar başında oturmak da iyi değil. Arada insanın doğaya çıkması bulutları ve ufku görmesi gerekli.
Arkadaşlar,
Bugün eve gelirken Güçlü'den inip markete kadar gittim dönüşte içim üşüdü resmen. Gerçek soğuklar başlamış. Kendime hemen evceezime atıverdim. Artık montumu giyme vakti saatim gelmiş...
Pirikamp'ı Kazan'a sabitledim. Hızlı gidip gelmem gereken bir kamp olursa da zaten Güçlü The Camper Truck (Güçlü kampçı kamyonet) ile gidiyorum. Her türlü de keyfime bakıyorum. Sadece yaptığım Termos Actionlar bile beni idare etmeye yetiyor şimdilik. Kampçı dostlarım derneğimde yine beni...
Nasıl bir toplumun üyesi olan insanlar, Yalan yere iftira atıp, insanlara saygısızlık yapar... Anlamak mümkün değil. Toplum yapısı iki yüzlü ve kaypak.