Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendime yeni okumalıklar alabiliyorum. Evet kitaplar biraz pahalandı ama ben hala kitaba harcadıklarıma hiç acımıyorum. Hem basılı hem de e-kitaplar okumaya devam edeceğim inşallah...
Kitaplarla olan dostluğuma https://1000kitap.com/yugun sitesinde gözatabilirsiniz.
Evimdeyim,
Kitap okumaktan sıkılırsam, TV var. Ondan da sıkılırsam Counter Strike'da birkaç maç atarım canımın sıkıntısı geçer gider. İlle uzakllara gitmek zorunda değilim. Evimde yapacağım keyifler de bana yeter. Daha da değişiklik istersem karavanım Kahramankazan'da, ona giderim...
Yine duşumu aldım, Tertemiz traşımı oldum. Kıyafetlerimi ütüledim. Yeni haftaya hazırlıklarımı yaptım. Çocukların sınav kağıtlarını yazıcıda bastırdım. Bu hafta sınav haftası olacak. Haftaya da ara tatil. Tatili çok para harcamayacak şekilde evimde geçirmeyi planlıyorum. Kitaplarımı okuyup...