Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben sabit karavanımda yapıyorum kamplarımı artık arkiler. Yalnızlığı ve dinginliği tercih ediyorum. Kimseye tamamen kendime özel konularımla ilgili bir şeyler anlatmak zorunda değilim. Adı üzerinde bu benim özelim arkiler. Bunlar kimseyi de ilgilendirmez.
Sonuçta hayatımı dilediğim gibi olup yaşayabileceğimi herkes de görmüş oldu ama önemli olan şu ki bunu ben görmüş oldum. Hiçbir iftiracı şerefsizin bana bir halt yapamayacağını yaşayarak gördüm.
Arkadaşlar,
Bir suçum günahım yokken haysiyetsiz oçocuklarıyla şuyum buyum diye saldırdılar. Benim de kafamı karıştırıp sonuçta beni şizofren hastası ettiler. Bana çok zarar verdiler. Hala derdimi doktorlara anlatıp duruyorum ama şizofrenim geri iyileşmiyor. Takıldığınız insanlara ve kime yüz...
Arkiler ben delikanlı olduğumu bildikten sonra kimsenin arkamdan ne konuştuğu önemli değil. Yanlış bir şeyin içinde hiç olmadım. Arkilerimle özgürce kamp yaparım. Kimseden bir şey istemem. Onurlu ve Şerefli bir insanım çok şükür.