Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Vitara Jlx 1,6 - Yorumlarınızı Bekliyor
kemal sezal oraları darma duman eder boylu boyuna geçer o çamurdan maşşallah arabası tertemiz duruyo gelin arabası gibi onu biraz çamura girdirin arabanın hakkını versin
Ynt: Niva Cİft el fireni uygulaması
sami bey aracımı sattım bir kaç foto ve video vardı ama arayıp bulmam lazım.Bulunca atarın resimleri mutlaka kusura bakmayın niva ile biçok çalışmam olmuştu ama aracımı sattım ve çalışmalar hep yarım kaldı
Ynt: Niva Cİft el fireni uygulaması
bu uygulamanın biraz daha pratik çözümü mevcut.Tekstil makinalarının parçalarını satanlarda bulunuyor elektronik vana.her fren hortumuna 1 vana koyuluyor ve butonlarıda konsala yerleştiriliyor.askıda kaldıgınızda freni sonuna kadar basıyorsunuz ve kilitlemek...
Ynt: Fotoğraflarla Kahramanmaraş
neden seneye dedin ki ehliyet mi alcan?öyle düşünüyosan off road alanında ehliyete gerek yok dere tepe düz bizim için ışık yok trafik yok korna yok bol bira ve rahatlamak için dere tepe tırmanmak var
bayanların pek off road merakı oldugunu sanmıyodum sizi tebrik etmek gerek heralde sizde maraşta teksiniz aslında aracınız olmasına gerek yok.Bir haber aldım bazı dağcı arkadaşlar off road pisti yapmak için kolları sıvamışlar ama sanırım o pist hep boş kalır...
Aslında var bi kaçtane ama onlarda yok arabam hasta yok canım ister pasta falan filan bahane makinası gibi 1 gün gelir 1 sene gelmez ahhh ahhhh yanlış yerdeyim yanlış