Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara'lı Pi Makina Firmasının Hummerleri
çok güzel araçlara benziyor. Müşterisi silahlı kuvvetler olacağı belli fiyattınında emsallerinden daha az olacağını düşünüyorum bu araçların orduda kullanılıyor olması gerekiyor . Eğer kullanılmıyorsa bunun fiyat performans dengesizliği olmadığıdır.
Ynt: Decathlon Ürünleri Hakkında
dediğiniz gibi teknik malzemeleri kullanışlı değil geçmiştende tecrübeniz varsa ürünü kontrol ettiğiniz de hemen kalitesini anlıyorsunuz.
Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?
Gençler ayağınıza sağlık, çok güzel keyifli tur olmuş. Fotolardan belli ki kamp ocağını yeni almışsınız. ocağı eskitirken , yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gezdiğiniz gördüğünüz yerleri paylaşın
Merhaba,
Triportör engelli aracımın motorunu değiştirmek istiyorum. Elinizde mevcut ise almayı düşünüyorum veya bulabileceğim birileri varsa yardımcı olabilir misiniz?
Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu
Merhabalar
Ad - Soyad: Zafer Ünlüer
Doğum Tarihi ve Yeri: 83 Eskişehir
Memleket: Eskişehir
Semt: Tepebaşı
İlgi Alanı: Bisiklet Trekking hiking fotoğrafçılık her türlü doğa aktivitesi
Ynt: Kamptaki Tehlikeler
Karşılatığımı düşündümde böyle bile korktum. Kalbi durur insanın kaçsan kacamazsın , donar kalırdım sadece gözler oynar birde ter boşanır belki nefeste almazdım. :-\