zaferzafer kullanıcısının son içeriği

1. zaferzafer

Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..)

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..) Takip
  2. zaferzafer

Arkadaşlar Bu Araçtan İstiyorum

Ynt: Arkadaşlar Bu Araçtan İstiyorum Tank gibi :D
  3. zaferzafer

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Fotolarınıza hayranlıkla baktım müthiş. teşekkürler.
  4. zaferzafer

Ankara'lı Pi Makina Firmasının Hummerleri

Ynt: Ankara'lı Pi Makina Firmasının Hummerleri çok güzel araçlara benziyor. Müşterisi silahlı kuvvetler olacağı belli fiyattınında emsallerinden daha az olacağını düşünüyorum bu araçların orduda kullanılıyor olması gerekiyor . Eğer kullanılmıyorsa bunun fiyat performans dengesizliği olmadığıdır.
  5. zaferzafer

Decathlon Ürünleri Hakkında

Ynt: Decathlon Ürünleri Hakkında dediğiniz gibi teknik malzemeleri kullanışlı değil geçmiştende tecrübeniz varsa ürünü kontrol ettiğiniz de hemen kalitesini anlıyorsunuz.
  6. zaferzafer

Lykia Yolu üzerinde Antik Andriake Limanında Yeni Camping

Ynt: Lykia Yolu üzerinde Antik Andriake Limanında Yeni Camping foto bekliyoruz bir görelim bizi neler bekliyor
  7. zaferzafer

fethiyede kimsenin olmadığı deniz kenarı kamp yeribilen varmı ?

Ynt: fethiyede kimsenin olmadığı deniz kenarı kamp yeribilen varmı ? kabak koyu--- kelebekler vadisi--- yediburunlar
  8. zaferzafer

Decathlon Ürünleri Hakkında

Ynt: Decathlon Ürünleri Hakkında trekking pantolonu sırt çantası el feneri avcı yeleği aldım şimdilik sorun yok.
  9. zaferzafer

Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?

Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı? Gençler ayağınıza sağlık, çok güzel keyifli tur olmuş. Fotolardan belli ki kamp ocağını yeni almışsınız. ocağı eskitirken , yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gezdiğiniz gördüğünüz yerleri paylaşın
  10. zaferzafer

Google Earth Nokta Konusunda Yardım

Ynt: Google Earth Nokta Konusunda Yardım Bu kuleleri bende merak ettim, çok güzel yürüyüş rotası belirlemişsiniz.
  11. zaferzafer

250 - 350 cc arası engelli aracı için marşlı 4zamanlı motosiklet motoru arıyorum

Merhaba, Triportör engelli aracımın motorunu değiştirmek istiyorum. Elinizde mevcut ise almayı düşünüyorum veya bulabileceğim birileri varsa yardımcı olabilir misiniz?
  12. zaferzafer

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar Hepciniz huşgeldıniz be ya
  13. zaferzafer

Gezenbilir Eskişehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu Merhabalar Ad - Soyad: Zafer Ünlüer Doğum Tarihi ve Yeri: 83 Eskişehir Memleket: Eskişehir Semt: Tepebaşı İlgi Alanı: Bisiklet Trekking hiking fotoğrafçılık her türlü doğa aktivitesi
  14. zaferzafer

Kamptaki Tehlikeler

Ynt: Kamptaki Tehlikeler Karşılatığımı düşündümde böyle bile korktum. Kalbi durur insanın kaçsan kacamazsın , donar kalırdım sadece gözler oynar birde ter boşanır belki nefeste almazdım. :-\
  15. zaferzafer

Kişisel Galeri (baracuda39 - Panoramalar)

Ynt: Kişisel Galeri (baracuda39) (Panaromalar) Çok güzeller devamını merakla bekliyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri