Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan thisrockhero Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,158
Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?

ewet is gorusmesi icin 150 km gidilebiliyorsa oda rahat rahat yapilir//heyecana gerek yok.
azimle si........n tasi delermis...

Etiketler

bende bi uzun yol bisikletçisiyim ve bisiklet sürerken keyfine düşkün bisikletçiyi daha da severim :smiley: tebrikler...

güzel yol yapmışsınız tebrikler

Tebrikler arkadaşlar ,

Lakin molda yaktığınız ateşi hiç ama hiç beğenmedim.
Çevreye sıçrama tehlikesi içermekte.!!

Biraz daha dikkat lütfen.

bahsettiği arkadaş ben oluyorum. buradan birkez daha söylüyorum burak çağırınca yorgunum yok oram ağrıyo buram ağrıyo deme:D gezi bittikten sonraki gün buraka tekrar davet ettim. inönüye gidip gelelim diye (79 km civarında). yok olmaz dedi. bunuda buradan yazıyımki bir dahaki sefere evet desin:D

ateş konusunda sonuna kadar haklısınız ancak inanmıyacaksınız belki ancak çevrede hiç taş yoktu. tamamiyle ziftti ve zifti ateşin yanına götürünce ne oldugunu tahmin edebilirsiniz. fotoda gözükmemiş ancak 2 adet 1.5 litrelik sularımız söndürmek için kapakları açık bi şekilde bizi bekliyordu......

Anlaşılmıştır Kadir.
Yanıtın için de teşekkürler.

yıllar var bisiklete binmiyordum ama dün bu yazıyı okuyunca dayanamadım hemen internetten satılık bisikletlere bakmaya başladım ve dk 1 gol bir tam istediğim gibi bir bisiklet sahibinden satılıktı..üstelik evime çok yakın .. hemen telefon açtım.. dün akşam buluştuk... ve sonuç:....bisiklet arabamın bagajında evimin yolunu tuttum mutlulukla..... teşekkürler çocuklar..

Bisikletili etkinlik fotoğrafları bekliyoruz Gülsen hanım.
:smiley:

Kamyonlar konusunda haklisin kamyoncular sadece ulkemizde degil ne yazikki butun dunyada neredeyse ayni. Sadece bisiklet motorsiklet degil arabalarla bile dalga gecip oyun oynuyorlar eger biraz virajli ve yavas gidilecek yolsa. Yani bir kamyon ile ayni hizda gidiyorsan yandin.

evet dün face book ta izmir bisiklet derneği grubuna da üye oldum.. etkinlikleri face den bildiriyorlar gruba üye olunca birde izmir- göztepe bisiklet grubu varmış. ilk fırsatta katılıp güzel fotoğraflar eklemeye çalışacağım...

Burak merhabalar öncelikle ayaklarınıza sağlık. 103 km gerçekten güzel bir rakam. :smiley: İçinizdeki enerji hiç kaybolmasın. Bir gün beraber pedallamak dileğiyle...

Gençler ayağınıza sağlık, çok güzel keyifli tur olmuş. Fotolardan belli ki kamp ocağını yeni almışsınız. ocağı eskitirken , yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gezdiğiniz gördüğünüz yerleri paylaşın

okulların tatil havasına girmesiyle kütahya eskişehir arası yolculuk ve 1 ya da 2 günlük kamp düşüncemiz var
bundan bir ay sonra yaptığımızda onları da paylaşmak istiyorum.
ilk bisikletli kampımız olacak. :D

burak kadir süpersiniz,
hayatımda ,imrendigim iki tür insan var sadece
birisi yetenegiyle para kazananlar (sanatcı,sporcu),
digeride sizin gibi farklı yoldan gitmeye erken yasta baslıyanlar...

dikkatinizi elden bırakmayın ve ailelenizde süper bence yanınızda olmalarıyla

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR