Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz?
öncelikle bütün sayın üyelerin kurban bayramını kutlar saglıklı günler dilerim artık bu durumda yapacak birsey yok yılbaşından sonra durum ne olacak onu beklemek lazım önümüzde seçimler var onun için pek zannetmiyorum o kanunların çıkacagını neyse...
semih bey cevabınıza çok teşekkür ederim akşam televizyonda gördüm 15 yaş ve yukarısı araçları hurdaya ayırırsan ve başka bir araba alırsan 5000 ytl gibi bir indirim söz konusu olacakmış benim arac1994 model kia besta kapalı saç kasa kamyonet...
öncelikle cevab veren arkadaşlara çok teşekkür ederim yıl sonuna kadar karavanı yapma imkanım pek yok gibi aracımın arka kısmında kaportada çürükler ve hasarlı yerler var kaportacılar bunları yapmaya çok para istiyorlar aracı satsam 3-4000 ytl anca...
önce merhabalar ben aranıza yeni katıldım bende sizler gibi gezmeyi seven birisiyim yaşım 56 ama kalbim 18 gibi benim kia panelvan besta 1994 model bir arabam var bu arabamın arkasını şaseye kadar kesip iskeletini yapıp karavana dönüştürmek istiyorum reklamcıyım atelyemde her türlü alet edavatım...