Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar. ben de Adana da 2004 TD5 Discovery sahibiyim ve aynı zamanda yedek parçalarını satıyorum.Ararsanız yardımcı olabilirim. LR OTOMOTİV- ZEKİ TAPANYİĞİT- 05324451615
Selamlar.Ben de Adana 'da 2004 Discovery TD5 kullanıyorum ve aynı zamanda LAND-ROVER araçların yedek parçalarını satıyorum. Aracınız ile ilgili usta ve yedek parça konusunda ararsanız yardımcı olabilirim.. LR OTOMOTİV- ZEKİ TAPANYİĞİT - 0532 4451615
<blockquote class="mce_quote" data-mcequote="true" data-username="yavuzhan" data-post="1441190" data-member="31599" data-attributes="post,member"><p>Merhabalar. Yolda kalmak kötü tabi. Yolda kalınca arızadan korkmuştum ama çok da zor bir problem değilmiş Allahtan. Bir arkadaşım sabah geldi...
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz
Orhan abicim selamlar. Seni tekrar gördüğüme çok sevindim abi.Adna'ya gelirsen mutlaka bekliyorum. Kebaplar seni bekliyor...Görüşmek üzere...
Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz
Selamlar. Ben Adana'dan Zeki.Aracınız ile ilgili her türlü yedek parça konusunda yardımcı olabilirim.Ben Adana da LR OTOMOTİV firmasının sahibiyim. Her model LAND ROVER araçların yedek parçalarını satmaktayım.Yedek parça konusunda her zaman arayıp...
Arkadaşlar,temiz bakımlı FREELANDER 5 KAPI 2001 MODEL VE ÜZERİ almak istiyorum.Hesaplı ve temiz bir araç bulmak için bana yardımcı olacağınıza inanıyorum.İlginizi bekliyorum. 0532 445 16 15 Zeki
Adana'da Land-Rover araçlarına ait tüm yedek parçaların satışını yapıyorum.Buralara gelecek tüm arkadaşlara yardımcı olabilirİm.
LR OTOMOTİV- ZEKİ TAPANYİĞİT
0322-459 2424, 0532 445 16 15