zerzul kullanıcısının son içeriği

1. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker nevzat bey unuttuğumdan değil inan şirketin işleri çok yoğun ondandolayı ilgilenemedim ama en kısa zamanda yani önümüzdeki hafta bakacam inşallah saygılar
  2. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker mailiniz gelmiş ama sadece "bende sticker istiyorum" yazıyor :)
  3. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker merhabalar bana ze5serigrafi@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz
  4. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker tabiki burak bey siz bana ze5serigrafi@gmail.com adresine kendi posta adresinizi mail tarsanız etiketleri yollarım saygılar turhan reşitoğlu
  5. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker zannedersem sitede sıkıntı vardı ondan dolayı giremiyordum şimdi sırasıyla cevap yazacağım saygılar
  6. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker nevzat bey ben hafta içi aracınız ile ilgili bir iki görsel hazırlarım hem bize fikir vermiş olur selamlar
  7. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker merhaba yaşar bey internetten araştırdım fakat bulamadım bana linkini yollarsanız aynen yapıp yollarım bu arada "levye on board" süper olmuş ;D
  8. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker merhaba öztürk bey tasarım ile alakalı sınır yok düşündüğünüz herhangi bir tasarım varmı? yoksa ben bi çalışma yapayım fiyat olarak 120 TL
  9. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker merhaba nevzat bey cep numaram 535 333 72 67 işyerim gülbahçede her türlü yardımcı oluruz saygılarımla turhan reşitoğlu
  10. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker olmazmı abi stepne kılıfı basıldı kesildi dikildi takılmaya hazır senibekliyor her türlü özel tasarım yapabiliyoruz saygılarımla Turhan Reşitoğlu
  11. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker arkadaşlar öncelikle herkesten özür diliyorum yeni şirket kuruluşu için uzun süredir aranızda değildim ve inanın bu siteyi dahi açamadım bazılarına cevap verip bazılarına cevap vermeme durumu oluşmasın diye şu anda işler çok şükür rayına oturdu zaten beni bilenler...
  12. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesten özür diliyorum kargodan kaynaklanan bazı problemler nedeniyle bu tarz olumsuzluklar olmuş ben durumu hallettim lütfen kusuruma bakmayın tekrar herkesten özür diliyorum saygılar turhan reşitoğlu
  13. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker son durum iş yeri taşıma derdi :) ama yinede yardımcı olayım size sadece türk bayrağımı lazım size
  14. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker merhaba yavuz abi bayrak siparişinizi hemen yapar yollarım bir çiftmi istiyorsunuz
  15. zerzul

Tüm Araçlar İçin Sticker

Ynt: Tüm Araçlar İçin Sticker merhaba ekrem bey yeni adliyeye yakınım ama kısa zaman sonra taşınacağım tel: 535 333 72 67 kusura bakmayın mesajınızı görmemişim saygılar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri