Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara (3 Kapı)
hublar nedir bilmiyorum ama hub dediğiniz defransiyel kilidinin içirisindeki dişliler ise onlar sağlam onlarda bi sorun yok ayriyeten suzuki servisini aradım difrensiyel kilidi kolay kolay bozulmaz bozulsada 2 si asla bozulmaz 1 tanesi bozuktur yada dişli...
Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010)
inş. abi ama cana geleceğine mala gelsin paraya gelsin insanlığım kaybolmasında param kaybolsun 1-2 sene daha fazla çalışırız :D
memleket kapadokya aslında off road için çok uygun bi memleketim var ama şuan imkanlar el vermedi
Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010)
selamlar abi bendede çok büyük off road tutkusu var ve bunun için 2 ay önce 3 kapı suzuki vitara aldım ama masrafı çok fazla çıktı anlıyacağınız kazıklandım hemde bayandı aldığım bu yüzden tekrar satışa çıkardım ve şimdiki hal...
arkadaşlar 3 kapı vitara 2000 model 88 binde motoru çok temiz ufak tefek bakımları var taş çatlasın 1000 tl tutar ama eğer siz off road aracı yapıcaksanız benim dediklerime zaten masraf etmenize gerek yok off road aracı yapmak isteyenler zaten arabayı modifiye yapıyor internette aylardır...
Ynt: 3 Kapı Suziki Vitara Arıyorum
beyfendi bende 3 kapı vitara var 91 95 arası yazmışınız ama ben onlardan daha uyguna vercem 14 bin tlye vercem ufak tefek bakımları var sadece lpg yok birde eğer düşünürseniz 23251201 nolu ilandan sahibimden sitesinde inceleyebilirsiniz tşkler