zindani kullanıcısının son içeriği

1. Z

2000 Model Suzuki Vitara (3 Kapı)

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara (3 Kapı) hublar nedir bilmiyorum ama hub dediğiniz defransiyel kilidinin içirisindeki dişliler ise onlar sağlam onlarda bi sorun yok ayriyeten suzuki servisini aradım difrensiyel kilidi kolay kolay bozulmaz bozulsada 2 si asla bozulmaz 1 tanesi bozuktur yada dişli...
  2. Z

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara (3 Kapı) aracı bayanbi arkadaştan aldım eşime aldım ama eşim kullanamadı aracın masraf olarak cam otomatiği bozuk(motoru çalışıyor ama asansörü yamuk kaldırıp kıstırıyor) sağ amörtüsör patlak( rot balanscı patlak dedi ama sanki amörtüsör sağlamda rot başları...
  3. Z

Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010)

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) tabiki her konuda yardımcı olmaya çalışırım sizede i.akşamlar
  4. Z

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) ggurayy@hotmail.com ekleyebilirsiniz isterseniz kapadokya ürgüp güray erdoğan ergüller mobilya bellona sorduğunuzda herkez gösterir tşkler hayırlı akşamlar
  5. Z

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) inş. yolunuz düşerse beklerim abi elimden gelen herşeyi yaparım buarada ismim güray memnun oldum
  6. Z

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) inş. abi ama cana geleceğine mala gelsin paraya gelsin insanlığım kaybolmasında param kaybolsun 1-2 sene daha fazla çalışırız :D memleket kapadokya aslında off road için çok uygun bi memleketim var ama şuan imkanlar el vermedi
  7. Z

Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010) her şey çok güzel tşkler paylaşım için
  8. Z

Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği (15-16 Ağustos 2009) güzel fotolar
  9. Z

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) selamlar abi bendede çok büyük off road tutkusu var ve bunun için 2 ay önce 3 kapı suzuki vitara aldım ama masrafı çok fazla çıktı anlıyacağınız kazıklandım hemde bayandı aldığım bu yüzden tekrar satışa çıkardım ve şimdiki hal...
  10. Z

Ynt: Afyon; Sandıklı - Akdağ Off-Road Keşif Gezisi 4 (7 Mart 2010) gerçekten güzel bir gezi olmuş darısı bizlere inş.
  11. Z

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara (3 Kapı) arac 1.6 mı 1.8 mi ? fiyat nedir birde ben özel msj yazamıyorum ggurayy@hotmail.com ekleyin zorlanmadan konuşalım sitede zorlanıyorum
  12. Z

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara (3 Kapı) düşünürüm ama öncelikli paraya ihtiyacım var fiyatıda uygun yazmamın sebebi bundan dolayı araç nedir?
  13. Z

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara (3 Kapı) düz vites kapadokyada
  14. Z

arkadaşlar 3 kapı vitara 2000 model 88 binde motoru çok temiz ufak tefek bakımları var taş çatlasın 1000 tl tutar ama eğer siz off road aracı yapıcaksanız benim dediklerime zaten masraf etmenize gerek yok off road aracı yapmak isteyenler zaten arabayı modifiye yapıyor internette aylardır...
  15. Z

3 Kapı Suziki Vitara Arıyorum

Ynt: 3 Kapı Suziki Vitara Arıyorum beyfendi bende 3 kapı vitara var 91 95 arası yazmışınız ama ben onlardan daha uyguna vercem 14 bin tlye vercem ufak tefek bakımları var sadece lpg yok birde eğer düşünürseniz 23251201 nolu ilandan sahibimden sitesinde inceleyebilirsiniz tşkler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,975
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri