zorlu05 kullanıcısının son içeriği

1. zorlu05

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad Kesinlikle geliriz ...İzmir grubu doğayla olan her etkinlikte sizinle olucaktır..
  2. zorlu05

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Baştan sona inceledim çok güzel paylaşımlar olmuş Murat kardeş..neler varmış neler :)
  3. zorlu05

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Gerçekten güzel oluyor..fotoları zulada saklamışsın :)
  4. zorlu05

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Mustafa abi oralarda gene objektiflere yanlız yakalanmışsın..özledik seni antalya daymışsın..gelince görüşelim abi..sevgiler..
  5. zorlu05

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Türker kardeş naber :) sen hiç bir geziye yatılı gelme sonra sor :)neyse ben sana haber veririm bundan böyle deniz gezisi olur katılırsın herhalde :)kalıcı....
  6. zorlu05

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Ya sorma kardeş..onlarda var ne yapcaz biz ya..uff kafam şişti...Türker sen ilgilende çözelim şu işleri..
  7. zorlu05

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Fotolar çok eğlenceli özellikle hauyvanların olduğu kareler..elinize sağlık..Ceren hanım..
  8. zorlu05

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Türker sen almıştın telsiz dimi ..aslında bizede lazım ..ben yunus la bi görüşeyim bu işle ilgilenelim..
  9. zorlu05

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Aracınız off road a çok uygun ..umarım ilk etkinlikte bir araya geliriz..
  10. zorlu05

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Sizin festival duvarlamı sınırlandı Çiğdem hanım..ateşin yanında demliğin ve kertenkelenin olduğu kare çok güzel...Geziye katılamayan ben fotolarınızla yetiniyorum..
  11. zorlu05

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Sen artık geniş aile olma yolunda ilerliyorsun..Artık araç gerekli :)Gezilerde 4*4 evdede 4*4 olman temennisiyle..biz hazır olucaz seneye...ailemiz 4*4 olmaya yakın :)
  12. zorlu05

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Bu festival den anlaşılan o dur ki bizler İzmir olarak bu festivale ayrıca özel bir ilgiyle hazırlanıp katılım sağlamamız lazım..Doğru değilmi Murat kardeşim(tezmetrek)konvoyla hep beraber katılalım ..paylaşımlar...
  13. zorlu05

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) Evet..süper yerinde bir başlık olmuş Kenan bey ..:)
  14. zorlu05

ANDOFF Safranbolu Gezisi

Ynt: ANDOFF Safranbolu Gezisi Fotolara ulaştım teşekkür ederim..
  15. zorlu05

ANDOFF Safranbolu Gezisi

Ynt: ANDOFF Safranbolu Gezisi Teşekkür ederim..:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR