Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)
Mustafa abi oralarda gene objektiflere yanlız yakalanmışsın..özledik seni antalya daymışsın..gelince görüşelim abi..sevgiler..
Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi
Türker kardeş naber :) sen hiç bir geziye yatılı gelme sonra sor :)neyse ben sana haber veririm bundan böyle deniz gezisi olur katılırsın herhalde :)kalıcı....
Fotolar çok eğlenceli özellikle hauyvanların olduğu kareler..elinize sağlık..Ceren hanım..
Sizin festival duvarlamı sınırlandı Çiğdem hanım..ateşin yanında demliğin ve kertenkelenin olduğu kare çok güzel...Geziye katılamayan ben fotolarınızla yetiniyorum..
Sen artık geniş aile olma yolunda ilerliyorsun..Artık araç gerekli :)Gezilerde 4*4 evdede 4*4 olman temennisiyle..biz hazır olucaz seneye...ailemiz 4*4 olmaya yakın :)
Bu festival den anlaşılan o dur ki bizler İzmir olarak bu festivale ayrıca özel bir ilgiyle hazırlanıp katılım sağlamamız lazım..Doğru değilmi Murat kardeşim(tezmetrek)konvoyla hep beraber katılalım ..paylaşımlar...