Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012)
Arkadaşlar biz İstanbul'dan yaklaşık 8 kişi gelmeyi düşünüyoruz. Aracımız 4x4.
Perşembe akşama doğru orada olacağız sanırım, yerimizde duramadık Cuma'yı bekleyemiyoruz :P
Ynt: işte benim LC FJ 73
Aracınız gerçekten güzel, bir HZJ75 sahibi olarak keyifle baktım resimlere ^^
Sormak istediğim; eğimölçeriniz standart var mıydı yoksa sonradan mı aldınız?
Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)
Daha dün yıkattım arabayı, şimdi çamurlu olanı gördüm..
Boşu boşuna yıkatmış olucaz demek ki ;D
hehe konuşuruz abi.. Rusya'da 80lerde kapatılmış bi Sovyet madeninde parti yaptık, gece orda kaldık, millet gaz maskesine nargile bağlayıp öyle içiyodu falan ve ortam yıkılıyodu (gerçek anlamda ;D) Meraklıysan böyle manyak şeyler bende...
Başka resimleri de vardı ama bulamadım şimdi..
Şunları koyayım idareten.. İlkinde arkamızdaki mekan Chernobyl nükleer santrali ^^
Ver gazı ver ;D 35'ten şu an için vazgeçtim, Cem vazgeçirdi gibi oldu; bi de yazın 35000 km yol yapıcam arabayla, 35 Silverstone'larla deliririm ;D
Avatardaki uçak 2. Dünya Savaşı'ndan kalma sahici Yakovlev Yak-1, 23 tane mi ne leşi...
Cem bugün senin dükkana uğradım , erken çıkmışsın emanetleri bıraktım haberin olsun :) Pazartesi uğramaya çalışırım tekrar konuşuruz..
Model uçak kısmını anlamaya aklım yetmedi, sabah 9'dan beri derse giriyorum beynim erimiş durumda :D