Züpürge kullanıcısının son içeriği

1. Züpürge

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) Arkadaşlar biz İstanbul'dan yaklaşık 8 kişi gelmeyi düşünüyoruz. Aracımız 4x4. Perşembe akşama doğru orada olacağız sanırım, yerimizde duramadık Cuma'yı bekleyemiyoruz :P
  2. Züpürge

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Abi kurban olurum en sevdiğim renk turuncu^^ İnşallah nazar vermem mişubişine ;D
  3. Züpürge

işte benim LC FJ 73

Ynt: işte benim LC FJ 73 Hayırlı olsun güle güle çamurlanın :) Eğim ölçeri sordum çünkü bu modelden bir tane istiyorum fakat bulamıyorum :(
  4. Züpürge

işte benim LC FJ 73

Ynt: işte benim LC FJ 73 Aracınız gerçekten güzel, bir HZJ75 sahibi olarak keyifle baktım resimlere ^^ Sormak istediğim; eğimölçeriniz standart var mıydı yoksa sonradan mı aldınız?
  5. Züpürge

Satılık 35x12.5x15 Goodyear Wrangler MT Lastik

Ynt: Satılık 35x12.5x15 Goodyear Wrangler MT Lastik Ben benimkileri satsam alıcam da şu an satamıyorum.. Yavuz abi de takasa yanaşmıyo :P
  6. Züpürge

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit Bey montum geldi, çok teşekkürler herşey için elinize sağlık ^^
  7. Züpürge

SHREK YENİ SAHİBİNİ ARIYOR

Ynt: SHREK YENİ SAHİBİNİ ARIYOR Hayırlı olsun ^^
  8. Züpürge

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Daha dün yıkattım arabayı, şimdi çamurlu olanı gördüm.. Boşu boşuna yıkatmış olucaz demek ki ;D
  9. Züpürge

Hasarı yapılmış land curıser ?? Alınabilirmi ?Sizce nasıl uygunmu?

Ynt: Hasarı yapılmış land curıser ?? Alınabilirmi ?Sizce nasıl uygunmu? +1 :)
  10. Züpürge

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) hehe konuşuruz abi.. Rusya'da 80lerde kapatılmış bi Sovyet madeninde parti yaptık, gece orda kaldık, millet gaz maskesine nargile bağlayıp öyle içiyodu falan ve ortam yıkılıyodu (gerçek anlamda ;D) Meraklıysan böyle manyak şeyler bende...
  11. Züpürge

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Başka resimleri de vardı ama bulamadım şimdi.. Şunları koyayım idareten.. İlkinde arkamızdaki mekan Chernobyl nükleer santrali ^^
  12. Züpürge

Ynt: Satılık 35x12.5x15 Goodyear Wrangler MT Lastik Benim lastiklerin ikisini üst üste takarsın 38 olur işte ;D Şaka maka bakayım benim lastikleri satabilirsem seninkilere talip olabilirim ^^ Tek sorun kaça satacağım hakkında fikrimin olmaması :P
  13. Züpürge

Ynt: Satılık 35x12.5x15 Goodyear Wrangler MT Lastik Abi gel takas yapalım bende 32x11.5x15'lik maxxis mudderlar var 4 tane :)
  14. Züpürge

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Ver gazı ver ;D 35'ten şu an için vazgeçtim, Cem vazgeçirdi gibi oldu; bi de yazın 35000 km yol yapıcam arabayla, 35 Silverstone'larla deliririm ;D Avatardaki uçak 2. Dünya Savaşı'ndan kalma sahici Yakovlev Yak-1, 23 tane mi ne leşi...
  15. Züpürge

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Cem bugün senin dükkana uğradım , erken çıkmışsın emanetleri bıraktım haberin olsun :) Pazartesi uğramaya çalışırım tekrar konuşuruz.. Model uçak kısmını anlamaya aklım yetmedi, sabah 9'dan beri derse giriyorum beynim erimiş durumda :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri