işte benim LC FJ 73

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MOBİDİK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,952

MOBİDİK

çamurun tadına bakmak lazım..
Yer
izmir
resimlerin devamı.....[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

toyota 003.jpg

toyota 002.jpg

toyota 009.jpg

toyota 010.jpg

toyota 010.jpg

Etiketler

Ynt: işte benim LC FJ 73

Aracınız gerçekten güzel, bir HZJ75 sahibi olarak keyifle baktım resimlere ^^
Sormak istediğim; eğimölçeriniz standart var mıydı yoksa sonradan mı aldınız?

Züpürge' Alıntı:
Aracınız gerçekten güzel, bir HZJ75 sahibi olarak keyifle baktım resimlere ^^
Sormak istediğim; eğimölçeriniz standart var mıydı yoksa sonradan mı aldınız?

çok teşekkür ederim.daha iyisi size nasip olsun.daha önce yayınladığım resimlerdede vardı.eğim ölçer ve basınç ölçer kendi orjinalinde var. h2 h4 ve L4 var. jikle,hız sabitleyici ve klimada var.keyifle kullanmamla beraber pek şehir arabası değil.tamda arazide kullanılacak bir araç.bu araç modeli yüzünden offroadçıu oldum.6 ay aradım istanbulda buldum. fakat umduğum gibi çıkmadı .sonra yaşadığım şehirde tesadüfen bunu buldumç benim nasibimmiş.

MOBİDİK' Alıntı:
çok teşekkür ederim.daha iyisi size nasip olsun.daha önce yayınladığım resimlerdede vardı.eğim ölçer ve basınç ölçer kendi orjinalinde var. h2 h4 ve L4 var. jikle,hız sabitleyici ve klimada var.keyifle kullanmamla beraber pek şehir arabası değil.tamda arazide kullanılacak bir araç.bu araç modeli yüzünden offroadçıu oldum.6 ay aradım istanbulda buldum. fakat umduğum gibi çıkmadı .sonra yaşadığım şehirde tesadüfen bunu buldumç benim nasibimmiş.
Hayırlı olsun güle güle çamurlanın :smiley:
Eğim ölçeri sordum çünkü bu modelden bir tane istiyorum fakat bulamıyorum :(

Züpürge' Alıntı:
Hayırlı olsun güle güle çamurlanın :smiley:
Eğim ölçeri sordum çünkü bu modelden bir tane istiyorum fakat bulamıyorum :(

valla hocam bir benzerinin mavisi istanbulda sahibinden sitesinde vardı fakat içinin resimlerini koymamıştı.epeydir igöremiyorum.bir tanede yeşil dizel kahraman maraşta var.fakat düzgünmü,bilmiyorum.galiba bj 75 olarak yazmış.

MOBİDİK' Alıntı:
valla hocam bir benzerinin mavisi istanbulda sahibinden sitesinde vardı fakat içinin resimlerini koymamıştı.epeydir igöremiyorum.bir tanede yeşil dizel kahraman maraşta var.fakat düzgünmü,bilmiyorum.galiba bj 75 olarak yazmış.

haa pardon.ben aracı soruyorsun sandım. valla eğim ölçer ;dedikleri gibi ebay da varmış ama nasıl alışveriş yapılır bilmiyorum...

pancarmotorcu' Alıntı:
Birkaç detay haricinde aynısı,şu an yok ,eski aracımdır.

ben bu araç modeli yuzunden offroadçu oldum.ilk aracım.çok keyifli. bakalım zaman neler gösterecek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler