2000 model G500 Ön Koltuk

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sametdsl Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,334
Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

Hüseyin abi,
Senle iyiki tanışmışım azda olsa sohbet edebildik kıbrısta.Ben şuan tatildeyim ama şurdan sana izah edeyim sen gözünde bir canlardır ben dönene kadar.
Brabus led daylight,Bİ-XENON farlar,yeni tip sisler,20 inç AMG jant,G55 dodikler,yeni arka kolçaklar....
Saygı ve Sevgi ile......

IMG 0533


IMG 0546


IMG 0462
 

Etiketler

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

Hüsyin abi,
Sana bir detay daha G nin deri paspaslarının olduğu resimdeki sol arka kapı yeni tip olduğu için önceden orda cam açma düğmesi vardı onu iptal edip oraya cep telefonu yada başka birşey koymak için tüm kapılara kutu yapıldı ve Flok kaplama ile kaplandı umarım hoşuna gitmiştir :smiley:
 

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

selamlar kardes! seninle isimiz coook.....bir kac ay icinde senden daylight led's,2012 panjur,xenon far ve sisleri isteycem :smiley:

sana iyi tatiller kardesim,doner donmez bol bol resim isteycem. ;)

saygilar huseyin
 

Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

Tmm hüseyin abi,Sana ne lazımsa hallederiz,ve sen hala senin ahşap kaplamaları yollayacan bana.Ayrıca sen sen G nin arka kolçaklarının resmini be arka kapılardaki cam açma dügmelerinin yerine yaptıgım Flok kaplama ile kaplattıgım küçük eşya gözlerini fark etmedinmi....
 






Ynt: 2000 model G500 Ön Koltuk

selamlar,

elinize ve emeğinize sağlık, harika görünüyor.

kazasız belasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle

Cem Çoban
 

cem abı merhaba bende g kasa yapmayı dusunuyorum sızde bu ıste profesyonel olmussunuz bir kac sey sormak ıstıyorum sıze numaranızı verebılırmısınız​
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,434
Mesajlar
1,517,917
Kayıtlı Üye Sayımız
172,081
Kaydolan Son Üyemiz
ÜMİT YAZDIÇ

SON KONULAR



Geri
Üst