2009 1- 3 Mayıs Arası Kısa Gezi Planlayanlar?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,650

orion

Alaman Mucizesi Volkswagen T3'ün hastasıyız
Mesajlar
344
Tepkime Puanı
15
Yaş
44
Yer
Sinop
Web
www.volkankaya.com.tr
Herkese selamlar
Bilindiği gibi yarın yani 1 Mayıs resmi tatil. Fakat ben işyerimden tatil olduğumuzu ancak bugün kesin olarak öğrenebildim. Kısacası İstanbul yakınlarında kısa bir gezi planlıyoruz. Karavanlı yada binek otomobil farketmez katılmak isteyen olur mu?

Konu başlığını Acil diye açmamın sebebi muhtemelen bu akşamdan (Perşembe) yola çıkma düşüncesindeyiz.
Eğer güzergah konusunda hem fikir olabilirsek belki güzel bir kısa gezi olabilir. Bizim araç karavan donanımlı olmadığından çadır konaklama yapacağız. Dolayısı ile şehir içinde konaklama pek tercih etmeyeceğiz. Mümkün oldukça da kampinglerde değil doğada kalmayı planlıyoruz. Muhtemelen kampçı ve dağcı kökenli 5-6 kişi olacağız.
Şu an için kafamda birçok güzergah olsa da kesinleşmiş bir şey yok. Yani belki fikir alışverişinde bulunabiliriz.
Kısa bir Batı Karadeniz olabilir, Bolu- Abant olabilir yada çevresi...


Tel: 0 536 550 2880
Volkan Kaya
 

Etiketler

Ynt: 2009 1- 3 Mayıs Arası Kısa Gezi Planlayanlar?

İlginize çok teşekkür ederim.
Her ne kadar yüzlerce Offroad tutkunu olsa da. Şahsım adına bir erkek olarak çamurda debelenen motorlu oyuncakları sevsem de :smiley: diğer arkadaşların tercih etmeyeceğini tahmin ediyorum. Eminim Offroad etkinliğinde de son derece güzel zaman geçirilecek, şenlik havasında geçecek ama bu seferlik tercihimiz bu olmayacak sanıyorum.
Yine de çok teşekkür ederim. Bol neşeli, az kazalı, optimum çamurlu bir faliyet diliyorum :D
 

Ynt: 2009 1- 3 Mayıs Arası Kısa Gezi Planlayanlar?

Sanıyorum biz kararımızı vardik :smiley:
Bu akşam (Perşembe) geceden yola çıkarak ilk önce Tekirdağ Kıyıköy'ün hemen doğusundaki Kastro Koyu'na gidip geceyi orada geçirip Cuma sabahı deniz kenarında uyanacağız. Ertesi gün o civarda geçirip öğleden sonra Kastro'nun da dağusundaki Çilingoz'a gidip orada geceleyeceğiz. Cumartesi sabahı ise Çilingozdan Kıyıköy'e geçmeyi planlıyoruz. Pazar günü de öğlen gibi İstanbul'a dönüş yoluna geçeceğiz.
Eğer gezenbilirden birileri de o civarda olursa görüşmek üzere diyelim. Gözünüz turuncu renk bir VW T3 arasın :D

Hava durumu neredeyse tüm Türkiye'yi yağışlı gösteriyor umarım şans yüzümüze güler :smiley:
 

Ynt: 2009 1- 3 Mayıs Arası Kısa Gezi Planlayanlar?

Volkan Çilingoz dedin yaktın beni :D birkaç yıl orada kamp kurduk çoluk çocuk çadırda günlerce kaldık o derede gölde çokca sazan balığı yakaladık hemde 3-5 kg.lık çok keyif aldığım bir yerdi nasip bu sene belki gideriz oralara.
 



Ynt: 2009 1- 3 Mayıs Arası Kısa Gezi Planlayanlar?

Yukarıdaki programda bahsettiğimiz gibi gezimizi gerçekleştirdik. Planlarımızın biraz dışına da çıktık. Son derece keyifli zamanlar, güzel coğrafyalar, güzel insanlar gördük. Güle oynaya başladığımız gezimiz yine güle oynaya sona erdi.
Detaylarını en kısa sürede "Gezilerimiz" kısmında yayınlayacağım.
Saygılar
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,455
Mesajlar
1,518,134
Kayıtlı Üye Sayımız
172,108
Kaydolan Son Üyemiz
desiredesire

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst