Aniden Vitesin Boşa Düşmesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan faithfoxy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,621

faithfoxy

Yeni Üye
Mesajlar
8
Tepkime Puanı
0
Yaş
48
Yer
istanbul
Merhaba Herkese. Ben de geçen çarşamba itibariyle 2012 model otomatik 4x2 Korando Sports la yeniden aranıza katıldım. Çarşamba' dan bu yana 2.000 km yol yaptım. araçtan çok memnun kaldım. zaten burada okuduğum yorumlar etkilemişti beni ve ne kadar doğru olduğunu gördüm. Aracı aldıktan sonra şanzıman ve difransiyel yağlarını değiştirttim. motor, fren ve direksiyon yağlarını kontrol ettirdim. ardından 1.000 km yol yaptım. dönüşte ,neyse ki, İstanbul sahilde saatte 70 le ilerlerken bir anda devir 2.000 den 3.000 e çıktı bir anlığına ve ardından sanki vites boştaymış gibi hız almamaya başladı. sağa yanaştım. fren sensöründen dolayı olabileceğini düşünüp, kontak kapatıp yeniden açtım ancak maalesef değişen bir şey olmadı. hangi vitese alırsam alayım değişen bir durum yok. devir yükseliyor ancak ne hız göstergesinde değişiklik oluyor ne de araçta bir hareketlenme mevcut. Göztepe sanayide şu an araç. daha önce bu tarz bir sorun yaşayan var mı? henüz ustadan bir cevap alamadım. ancak önce şanzımanı sökmem lazım dedi, sonra karoseri açıp bakalım dedi. biraz güven vermedi açıkçası. biraz araştırdım ve şanzıman kartından şüpheleniyorum. daha önce böyle bir problem yaşayan var mı? ne tavsiye edersiniz?

İyi günler dilerim
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst