feeling' Alıntı:Ad - Soyad: Çağatay GÜNDOĞAN
Doğum Tarihi ve Yeri: 1969 - Ankara
Semt: Ev: Bahçelievler İş: Yeni Sanayi Sitesi
Çağatay Abi hoşgeldin. Umarım en kısa sürede güzel etkinliklere imza atacağız birlikte Balıkesir'de.
feeling' Alıntı:Ad - Soyad: Çağatay GÜNDOĞAN
Demek kornalaşıyorsunuzfeeling' Alıntı:Teşekkürler Sertan.
Bugün trafikte iki offroad aracının kornayla başlayan selamlaşması sonucu birlikte çay içmek ve seni tanımak günün en güzel olayı idi.
Umarım birlikte aktiviteler de yaşarız.
Selamlar.
Vallahi Sertan'la kulaklarını çınlattık.lokosit' Alıntı:Demek kornalaşıyorsunuz)) kıskandım vallahi
)
feeling' Alıntı:Vallahi Sertan'la kulaklarını çınlattık.
Caner'i de aradık telefonla, Şu anda Balıkesir Merkezde 2 tane CJ 2 tane Suzuki olduk,
Sen Bandırma'dan 4-5 araç, diğer arkadaşlar, körfez bigadiç vs derken sanırım 13-15 arası olacağız.
Güzel bir organizasyon yapalım bu pazar ne dersiniz?
slm çağatay bey sizi sanayide görüyorum cj de çok güzel maaşallahfeeling' Alıntı:Ad - Soyad: Çağatay GÜNDOĞAN
kazdağları çok güzel gezmek isterim birgün bakalım şu aracın problemlerini çözelimdesword7' Alıntı:Balıkesir' de güzel parkurlar var mı? Ne taraflara gidiyorsunuz? Bu hafta benim için zor ama ileriki organizasyonlarda aranızda olmak isterim. Kazdağları'na da beklerim herkesi
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47551.msg527334#msg527334
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44455.msg481946#msg481946
kaptan10' Alıntı:kazdağları çok güzel gezmek isterim birgün bakalım şu aracın problemlerini çözelimde
Umut'cum; Çağatay abi (feeling) ile pazar günü için ufak bir etkinlik konuştuk, ayrıntılar henüz belli değil ama bir terslik olmazsa pazar günü bir etkinlik olacak, buradan paylaşırız..sword7' Alıntı:Selamlar, güzel organizasyonlarda buluşmak üzere....
yerbezi' Alıntı:Umut'cum; Çağatay abi (feeling) ile pazar günü için ufak bir etkinlik konuştuk, ayrıntılar henüz belli değil ama bir terslik olmazsa pazar günü bir etkinlik olacak, buradan paylaşırız..