Carpendo Karavan

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tercan44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,879
Özgün bir tasarım ve hoş buldum. Fiyatı da ulaşılamaz seviyelerde değil. Ben fuara gitmedim. Zaten iki yaşında bir karavanım var. Ama ihtiyaç olsaydı Carpento'yu da değerlendirirdim.

Selamlar...
 

Tek kelime ile MÜKEMMEL !

Bakmadığım karavan, araştırmadığım model kalmadı. Adria dan hobby e, hymer den caraone a, fendt, tabbert, t@b daha onlarcası. Yani az çok şase mobilya kalitesi kaplamalar ve kullanılan markalar hakkında bilgi sahibiyim.

Bu fiyata bu dizayn kesinlikle bedava! Kur la 8k eur ediyor avrupa da satılsa rekor kırabilir.

Portatif wc nin aynısını ben kullanıyorum kampta, thetford marka ve çok pratik.
Akılcı çözümler sunulmuş, thermosa nın ithal ürünleri kullanılmış ki bende bayağı bir alışveriş yaptım oradan. Kasetli tuvalet mesela sıkıntı değil aynı şey hiç bir farkı yok. Kapıda aynı şekilde sorun değil bunlar ufak detaylar.

Bunları düşünürken fiyatı da düşünmek gerekiyor, eğer herşeyi çok iyi bekliyorsanız 500k TL ye çok güzel tabbertler var. :D

Bence 50k TL bandında FP olarak çok iyi başarılmış bir ürün. Yolları açık olsun umarım başarılı olurlar.
Fiyat ranzalı model için kdv dahil 60 bin
Buzdolabı, akü,panel,wc ,ısıtma yok bu fiyatın içinde


LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Fuar sonrası 3 ay geçti Carpento Karavan modellerden sipariş verenler teslim almış olmaları gerekiyordu. An itibariyle kullanıcı deneyim fotoğraf ve video yayınlanmadı. Sabırsızlıkla 750 kg altı bu alternatif karavan modelinin son kullanıcı deneyimlerini bekliyoruz.
 

Erba nin yeni modeli 4 kişilik 750 kg ve 35 bin+kdv, O1 belgeli
Ben eğer bunlar gerçekse carpento'dan vaz geçerim

LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 





sahibinden.com da ilanı var

LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilanı inceledim. karavan 410cm ve 750kg altı ! ben de erba 340 haftasonu kullanıcısı olarak erbanın zamanında web sitesinden 3.40 için 550-600 kg beyanı üzerine 2.el almıştım. o nedenle erbanın ağıtlık beyanlarına dikkat etmek lazım. şasi için alko yazmıyor.
saygılar
 

Erba nin yeni modeli 4 kişilik 750 kg ve 35 bin+kdv, O1 belgeli
Ben eğer bunlar gerçekse carpento'dan vaz geçerim

LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Carpentoda endişem ortamın güzel görünmesi için çok ahşap kullanmışlar ve malzeme kavak olunca bağlantılar kısa sürede açar ve kopar. Kabuk harici her şey ithal olunca fiyat Adria'ya yaklaşmış.

Ben de inceledim bu Erba 410 dt 2019'u. Bu fiyata maledebilirlermi diye. Olur herhalde çünkü her şeyi yerli kullanmışlar (fren sistemi hariç) oldukça sade ve boş, elbet 750kg tutturmak için.
Ama 750kg altı hafta sonu karavanlarında bence olmazsa olmazı 12 volt buzdolabı, gazlı ısıtıcı ve basit bir fan sistemi. Zaten bu saydıklarım Avrupa karavanlarda standart ve mecburi.
 


Carpento 360 güzel fakat pahalı. Eğer Carpento 360'ın fiyatında bir iyileştirme yapılmazsa, en azından opsiyonel sunulan kısımlar da fiyata dahil edilmezse, bunun yerine Ortiz 3.90 bakacağım. Çünkü ikisinin arasında iyi bir fiyat farkı var.
 



Carpento alan kullanan hiç olmadı sanırım? Bende 310 modelini düşünüyorum lakin, kullanıcı deneyimi olmadan böyle bir yatırım yapmak korkutuyor.
 



@icewindbfly

O ailemi bilmiyorum ama Carpento Sahibi Şener beyle sosyal medyadan çok kez konuştum ve şuan sosyal medya arkadaşım.

Ayrıca Üretim Sorumlusu ile de Sosyal medyadan arkadaşız, birçok bilgi veriyor.

Var mı sormak istediğiniz birşey?
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,945
Kayıtlı Üye Sayımız
172,090
Kaydolan Son Üyemiz
senarif1

SON KONULAR



Geri
Üst