ardaurkmez
Yeni Üye
Google a bir kere sordum , çıktı. Siz de sormuşsunuzdur. Bunlar değil mi aradıklarınız?
bu ve bunlar gibi

Google a bir kere sordum , çıktı. Siz de sormuşsunuzdur. Bunlar değil mi aradıklarınız?
melihbozkurt
Karavan Yönetim
Bu aradığınız ilk fotoğraftaki DC otomatik sigortalardan Türkiye'de bir çok firmada var. Örnek olarak aşağıda birkaç link veriyorum.
Blue Sea Systems otomatik sigorta Fiyatı
Blue Sea Systems otomatik sigorta Amper:25A · , En Ucuz Fiyatı, İndirim ve Taksit Seçenekleri ile CSY Marine'den Satın Al.
www.csymarine.com
Sea World Yüksek Amper Sigorta 120A Fiyatı
Sea World Yüksek Amper Sigorta 120A , En Ucuz Fiyatı, İndirim ve Taksit Seçenekleri ile CSY Marine'den Satın Al.
www.csymarine.com
İkinci fotoğraftakiler genelde oto amfi sistemlerinde kullanılıyor. Bunları oto ses sistemi yapan büyük firmalarda bulursunuz. Arama yaparken DC sigorta şeklinde değilde otomatik oto anfi sigortası falan diye aratabilirsiniz. Bunun içinde bir link ekliyorum.
Devre Kesici Sigorta Tutucu: Araba/Yat/Rv- Otomatik Için Devre Kesici Kurtarılabilir Devre Kesici Sigorta Koltuğu- Sigorta Tutucular Sigorta Şalteri (80A) : Amazon.com.tr: Yapı Market
Devre Kesici Sigorta Tutucu: Araba/Yat/Rv- Otomatik Için Devre Kesici Kurtarılabilir Devre Kesici Sigorta Koltuğu- Sigorta Tutucular Sigorta Şalteri (80A) : Amazon.com.tr: Yapı Market
www.amazon.com.tr
Birde marin tip termikli otomatik sigorta panellerini kullanabilirsiniz. Buna da örnek olarak şunu verebilirim.
Switch Panel Otomatik Sigortalı Işıklı - A.S | Alize Marin Market
Switch Panel Otomatik Sigortalı Işıklı - A.S
www.alizemarinmarket.com
Ben kendi aracımda hibrit bir sistem yaptım. Termikli marin tip sigorta ve kontrol panelini küçük akımların kontrolünde ve düğme amaçlı kullanıyorum. Daha yüksek akım çeken yerlere giderken kablonun en başında yani aküye en yakın kısımda bıçak sigorta paneli (bildiğimiz oto sigortası) koydum. Güneş paneli girişi yada invertere çıkış gibi yerlere ise bu sizin fotoğraftaki oto sigortalarının otomatik olmayanını koydum. Böylelikle sistemin bir çok noktasında sigorta güvenliği sağlanmış oldu. Yanımda bir paket bir kaç farklı amper değerinde yedek bıçak sigorta taşıyorum ki zaten bunlar arabanın kendisi içinde lazım. Zaten ana kontrol ünitesi olan marin tip ünite termikli ve otomatik olduğu için ona ekstra bir yedek taşımaya gerek olmuyor.
Son düzenleme:
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.