Defender Ön Konsol İmalatı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,345
Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı

Bu konuda benimde düşüncem ön göğüsün yenilenmesi yönünde ;

Konu kesinlikle tekip umarım güzel şeyler çıkar ortaya
 

Etiketler
Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı

Yapılmış çalışmalardan fotolar bulabilirsem koyarım, yapım şekli kısaca şöyle, bildiğimiz 4mm gri mukavvadan konsol istenildiği şekilde yapıştırma yöntemi ile yapılıp sonradan içi elyaflı polyester kaplanıp dış yüzünede sadece polyester emdiriliyor, sonuçta kemik gibi oluyor, daha sonra üzeri macunlanıp boyanıyor yada ağaç kaplanıyor, yahutta mukavvanın üzeri macun vs yapılmadan sadece deri yada vinil kaplanıyor. bitmiş şekli en az plastik kadar sağlam oluyor, ama bu gibi imalatlar için elde aracın bağlantı kulaklarının ölçüsü olmalı yada eski kırık iş görmez bir konsol sırf kulak ölçüleri için.
 

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı

merhaba,
konuyu tam olarak takip edemedim, ancak bizim arabmızda konsol gerçekten sıkıntı.
ben bu konuyu en basit şekliyle çözdüm. mudstuff tan orta konsol ve düğmelerini getirttim. tüm kontrolllerimide onun üzerinde topladım. ekte fotosu var. bence en prtaik çözüm bu oldu. bu işte deneyimli dostlarımızın görüşlerini almak isterim. hatta mud' ın yaptığı ürünü türkiyede yapabilrsek ne ala, çünkü vergiler yüzünden ürünün satış fiyatının neredeyse 3 katını ödedim..

M b3
 

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı

KONUYU ÇOK İŞTAHLI OKUDUM HEYECANLANDIM AMA MALESEF HİKAYE GİBİ GELDİ ÇÜNKÜ ON AYDIR HİÇ BİR ŞEY YAPILAMAMIŞ BOŞUNA HEVESLENMİŞİZ
 







Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı

defender da konsul ve ön gögüsünde sorunlar yaşıyorum vitesin önünde cakmaklık var kullanamıyorum sorun oluyor yerleştirecegim bir cok elektronik sistemler var şuan için bile tv video teyip kahve pişirme mak. 1 adet eltelsizim var uhftelsiz vhftelsiz cbtelsiz deniztelsizlerimi koyamıyorum düzenli bir gögüs ve konsula benimde ihtiyacım var
 

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı

merhabalar, arkadaşlar bir tane 110luk defender aldım. aslında toplatmayı düşünüyordum fakat sizlerde bilirsiniz bu bir hastalık ve her parçasında emeğim olsun istedim ve vazgeçip kendim toplamaya karar verdim. ön konsol çok eski ve yenilenmesi şart. nerden nasıl bulurum, fiyatı nedir. bu konuda bilgilendirebilrseniz çok sevinirim
 






Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı

cidden güzelmiş tarık kardeşim, bulabilme şansımız varsa müşterisi çok olur bunun...
 

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı

bizim el İran'a gezmeye gidip fiyatı uygunsa bundan alır gelir birer tane : ))
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,945
Kayıtlı Üye Sayımız
172,090
Kaydolan Son Üyemiz
senarif1

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst