infiniti QX4

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan screamingeagle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,436

screamingeagle

Fener Bahçe Cumhuriyeti
Mesajlar
157
Tepkime Puanı
0
Yaş
58
Yer
İstanbul
Web
www.2aorman.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB1DHS
Infiniti, Nissan Motors'a bağlı ABD, Kanada, Orta Doğu, Güney Kore ve Tayvan pazarlarında satışa sunulan lüks otomobil markası.
Görsel olarak Nissan Pathfinder ın daha lüx modelidir. QX 4 1998 ve 2001 modelleri internette 25,000 ile 35.000 arası rakkamlara satılmaktadır.

Infiniti


Infiniti2
 

Etiketler

Ynt: infiniti QX4

:smiley: bölüm iyi olmuş :smiley:
Bir ara pathfinder düşünüyordum. qx4 ile aynı platformda anladığım kadarıyla. fakat bahsettiğiniz gibi qx4 çok daha lüks. nissan servisleri artık nfiniti lere bakmayacaklarını söylediler. bende o yüzden almaya cesaret edememiştim bu araca :smiley:
 


Ynt: infiniti QX4

mossin nagant' Alıntı:
:smiley: bölüm iyi olmuş :smiley:
Bir ara pathfinder düşünüyordum. qx4 ile aynı platformda anladığım kadarıyla. fakat bahsettiğiniz gibi qx4 çok daha lüks. nissan servisleri artık nfiniti lere bakmayacaklarını söylediler. bende o yüzden almaya cesaret edememiştim bu araca :smiley:
evet pathfinder ile aynı katagoride sadece infiniti biraz daha lüx model diye geçiyor ama servis olayını bilmiyorum o biraz problem yaratabilir yinede araştırmak gerekli .
 



Ynt: infiniti QX4

araç aynı araç aslında. nissana bakan onada bakar, yani baktığında anlar.ama bizde çingeneye yetki vermişler babasını asmış misali yaparlar diye korktum.
ciddi bir durumda problem tespiti için yetkili servis şart olabiliyor.
 

Ynt: infiniti QX4

Biraz daha ayrıntı isteyen olur diye ekliyorum.
Infiniti, Nissan Motors`a bağlı ABD, Kanada, Orta Doğu, Güney Kore ve Tayvan pazarlarında satışa sunulan lüks otomobil markasıdır. Şirket yakın zaman içerisinde global bir marka olma yolunda ilerlemek amacıyla ürünlerini Avrupa'da da satışa sunmak için çalışmalar yapmaktadır. Nissan Türkiye, bir dönem Infiniti markasının I30 ve QX4 modellerini Türkiye'ye resmi olarak ithal edip satışa sunmuştur. Infiniti FX (FX35 ve FX45 ) Infiniti G35 (sedan, AWD sedan ve coupe ) Infiniti M (M35/M35x ve M45) Infiniti Q45 Infiniti QX56 Infiniti M30 Infiniti G20 Infiniti J30 Infiniti I (I30, 1996-2001; I35, 2002-2004) Infiniti QX4 Infiniti Kuraza (Konsept)


Bu metin GNU Özgür Belgeleme Lisansı ile lisanslandırılmıştır (bu lisansın gayrı-resmî bir Türkçe çevirisi mevcuttur).
Bu metin "Infiniti" adlı Vikipedi maddesinden alıntı yapmaktadır
 


Merhabalar, Bu gün Çanakkaleden yola çıkarak Tokata 2001 model infiniti qx4 almaya gidiyorum. Umarım düzgün çıkar. önerilerinizi bekliyorum.
 

Herkeze hayırlı günler. Bişey sormak istiyorum, infiniti Qx4 var 2000 model. Vuruntu sensörü uyarısı veriyor. Merak ettiğim bu araçta vuruntu sensörü 2 tane mi
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,424
Mesajlar
1,517,769
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst