Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Parlıament Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,209

Etiketler
Satiliyor demek bir sekilde tabi 75 istenen araci belki 6 ay sonra 40/50 ye satiyor. Ki o bile WJ fiyati...

mantik disi fiyatlar.
50-100 bin tl yuklenmis cok ozel bir arac olsa yine belki meraklisi icİn dusunulebilir derim o da belkiii
 

modifiye edildiğinde o paraya mal olacaksa belki. dümdüz, düz vites kollu camlı vx80 kaç para ederki? bence 25 30 bin tl anca eder. adam 70 bin yazıyor. tuturabilirse hesabı. herkes çakal olmuş.
 

Ben bu 94 model xj high output araci o patrol e istenen paranin yarisindan daha uyguna aldim. Patrol en iyilerindendir ama parca icin aylarca beklenebilir. Piyasa da bol olandan sasmamak lazim. B1d8db1110a002a18d84dc04e3da0dca

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




96 model temiz yapılı bir 4.0 veya biraz yapılı fazla kurcalanmamış temiz bir 5.9 derim ben. ama ikisinde de önemli olan temizlik. ve alacağınız aracın fazla el değiştirmemiş olmasına dikkat edin. ve kesinlikle evveliyatını sorun soruşturun öğrenin.
 

S.A ARKADAŞLAR ABİLERİM BENİM NİSSAN PATROLÜM VAR GENEL OLARAK BAKILIDIGINDA ARAZİ VE SEHİR İÇİ KARIŞIK KULLANIYORUM JEEP XJ LER HER ZAMAN HOŞUMA GİDEN AMA KORKUTAN Bİ ARABADIR PATROLÜ ALIRKENDE KARARSIZLIKLA ALMIŞTIM NASİPDE BU VARMIS BU OLDU AMA ŞİMDİ DAHA ÇOK ŞEHİR İÇİ ARAZİ GEREKTİĞİNDE UZUN YOLADA RAHATLIKLA ÇIKABİLECEĞİM Bİ ARAÇ DÜŞÜNÜYORUM GÖNLÜM YİNE KARE KASADA AMA ARAZİDE SAGLAMLIK OLARAK SORUNSUZLUK OLARAK GÜÇ OLARAK NASILDIR KAFAM RAHAT BİNEBİLİRMİYİM TEMİZ Bİ ARAÇ ALDIKDAN SONRA ARAZİDE PATROLLE KIYASLARSAK SAGLAMLIK OLARAK NASILDIR İKİ ARACIDA KULLANAN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ HAYIRLI GÜNLER.
 

Merhaba arkadaşlar ben kare kasa almak istiyorum bu hayal beni oldukça heyecanlandırıyor ama hangi yıl hangi model off Road şartlarına daha iyi dayanır ben 4.0 limited diye düşünüyorum ama 4.0 spor daha mı iyi bilgi verebilme şansınız var mı ayriyetten şuanki iyi bir kare kasa fiyatı nedir teşekkürler :smiley:
 

Merhaba arkadaşlar ben kare kasa almak istiyorum bu hayal beni oldukça heyecanlandırıyor ama hangi yıl hangi model off Road şartlarına daha iyi dayanır ben 4.0 limited diye düşünüyorum ama 4.0 spor daha mı iyi bilgi verebilme şansınız var mı ayriyetten şuanki iyi bir kare kasa fiyatı nedir teşekkürler :smiley:
 

Merhaba arkadaşlar ben kare kasa almak istiyorum bu hayal beni oldukça heyecanlandırıyor ama hangi yıl hangi model off Road şartlarına daha iyi dayanır ben 4.0 limited diye düşünüyorum ama 4.0 spor daha mı iyi bilgi verebilme şansınız var mı ayriyetten şuanki iyi bir kare kasa fiyatı nedir teşekkürler :smiley:
merhaba , konfora fazla onem vermiyorsaniz bence karekasalarda araziye en uygun sport modeldir , elektronik aksam yok denecek kadar azdır , elk koltuk yok , camlar kollu manüel , elk ayna yok , ABS yok , airbag yok . düz altı silindir ve japon şanziman aktarma çok iyi uyum sağlamış . arazi için bunun yanisira Highoutput olmasini tercih etmenizde fayda var , 190 hp / 305 nm tork ile arazide girip çıkamayacağı etap yoktur. Low seceneginde tam bir dag kecisi gibi tirmanir. Diğer GC lere oranla yakıt ve işletim giderleri daha makuldur.Kullanımı son derece keyifli ve güvenlidir.

Eksi yönleri ;
- amerikan motorlar tabiati gereği yuksek ısıda çalışan motor olduğu için bir gozunuz hararet gostergesinde olmali , muhakkak soğutma sistemi sağlıklı olmalı ve çöl radyatörü uygulanmalıdır.
- aşırı güçlü bir araç olduğu için çamurda ve karda dikkatli ve profosyonel kullanım gerektirir.
- iç mekan tavani alçak , bagaj a LPG tüpü ve stepne konduğu için yetersiz olabilir , bu sorun da tavan sepeti yapılıp aşilir.
- araç bakımsız ve yatmış ise birçok parçayı değiştirmek size denk gelebilir.
- klasik arızası genelde sensor arızaları dır .
- ustaların tavsiye edeceği araçlar en masraflı araçlardır. bu konuda dikkatli olmanız da fayda var.


Selamlar

HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 






Merhabalar, aranıza yeni katıldım adım Yaman. Kare kasa arayışındayım ve malum sitede ilanlarda temiz duran orjinal bi 1988 XJ var. 1988ler nasıldır acaba masraf/yürütme yönünden?

Yarı asfalt yarı bozuk yol/yumuşak arazi kullanmak niyetindeyim. Çok maliyet çıkarmadan beni götürür mü 1988 veya başka bir kare kasa? teşekkürler
 

Herkese merhaba,

Konu uzun zamandır kapalı kalmış. 94 Model bir XJ almayı planlıyorum otomatik şanzıman olarak 300.000 KM'de potansiyel bir araç buldum galeriden aracı kısa bir test sürüşüne çıkardım ve ses,sallantı herhangi bir sorun olmadığına kanaat getirdim.

Ancak gerek aracın yaşının fazla olması gerekse bu araçları tanımadığım için İstanbul içerisinde bu araca ekspertiz yaptırabileceğim iyi bir Jeep ustası tavsiyesi isttiyorum.

İnternetten bulduğum bir jeep eksperi bu yaşlardaki araçlara ekspertiz yapmadıklarını zira muhakkak sorun çıktığını km itibariyle bu sebeple alıcılarla ileride problem yaşadığını ifade etti.

Balık altında yazılan tüm mesajları okudum XJ ile ilgili olarak ve genel kanı sorunsuz ve parçasının kolay bulunacağı yönünde, benim sorum en azından bu araçlarda rastlanan en kroınik sorum ve ilk etapta kontrol ettirilmesi gereken asgari şeyler nelerdir ?

Mesaj uzun oldu kusuruma bakmayın, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 



Merhaba
Arac istanbul da mi?
Evet ise avrupa yakasi ikitelli de yildiz jip yusuf usta
Anadolu ise aygun jeep secaattin usta ya baktırın. Hatta mumkunse en az 2 kez eksper yapilmasi daha iyidir.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,463
Mesajlar
1,518,247
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst