Çadırınız hayırlı olsun necati bey bunlardan seri üretime geçip satışını yaparsınız artık 6500 tl olan fiyatı benden aldınız ve piyasada en yüksek fiyatada yapan benim ama bu fiyata hardtop dış boyası iç döşemesi kapıları kilitleri camları fitilleri ile yapıyorum siz benim el emeğimi saçma olarak yorumluyosunuz ama yaptığınız çadırtop ortada kışın ısınabiliyosanız ne mutlu size yada aracınızı kilitleyip gönül rahatlığıyla istediğiniz yere park ediyosanızEkli dosyayı görüntüle 67546 biraz daha aksesuarları eksik ama son hali hemen hemen bu kaplama yaptık camlar takılacak Ekli dosyayı görüntüle 67546
Eline sağlık dostum.Çadırınız hayırlı olsun necati bey bunlardan seri üretime geçip satışını yaparsınız artık 6500 tl olan fiyatı benden aldınız ve piyasada en yüksek fiyatada yapan benim ama bu fiyata hardtop dış boyası iç döşemesi kapıları kilitleri camları fitilleri ile yapıyorum siz benim el emeğimi saçma olarak yorumluyosunuz ama yaptığınız çadırtop ortada kışın ısınabiliyosanız ne mutlu size yada aracınızı kilitleyip gönül rahatlığıyla istediğiniz yere park ediyosanız Ekli dosyayı görüntüle 509291 Ekli dosyayı görüntüle 509293
Ekli dosyayı görüntüle 509292
Telefon alabilirmiyimÇadırınız hayırlı olsun necati bey bunlardan seri üretime geçip satışını yaparsınız artık 6500 tl olan fiyatı benden aldınız ve piyasada en yüksek fiyatada yapan benim ama bu fiyata hardtop dış boyası iç döşemesi kapıları kilitleri camları fitilleri ile yapıyorum siz benim el emeğimi saçma olarak yorumluyosunuz ama yaptığınız çadırtop ortada kışın ısınabiliyosanız ne mutlu size yada aracınızı kilitleyip gönül rahatlığıyla istediğiniz yere park ediyosanız Ekli dosyayı görüntüle 509291 Ekli dosyayı görüntüle 509293
Ekli dosyayı görüntüle 509292
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.