Motorunuz Nedir?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moremiles Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 367,487
Ynt: Motorunuz Nedir?

metan' Alıntı:
keltepeye çıktım, tekir yaylasına gitmedim henüz.

ormanlarıyla müthiş evet ama geyik vardır ya ağaçlardan hiçbirşey göremiyorum :smiley: toroslardan gelince insan arıyor bazen rakımı bulutları yulardan seyretmeyi :smiley:
Ben de sazanlık yapayım:Evet o bölgede geyikler de var ama ben geyik göremedim fakat (Burası gerçek)çok karaca gördüm.
Öyle ulu ağaçlardan oluşan bir orman ki insan bazen gökyüzünü arar oluyor.''Kurtgerişi'' denilen bir mevki var,yarısı Karabük diğer yarısı da Bartın O.İ.M. sınırları içinde kalıyor.Orada rakımı 1780m olarak ölçmüştük.
Saygılar.
 

Etiketler
Ynt: Motorunuz Nedir?

işte yeni motorum. 2011 Gasgas ec250 sixdays...

Resimler1 643


Resimler1 645


Resimler1 648
 







Ynt: Motorunuz Nedir?

MEHABA ...MOTORUM ASYA GY 200 .İLK MOTORUM .HAMDOLSUN BİR SIKINTISI YOK .1000 KM AKDENİZ TUR YAPTIM SORUNSUZ DÖNDÜM EVİME
 


Ynt: Motorunuz Nedir?

2009 model yamaha dragstar 650 gunluk kullanıyorum gecesuruslerı ıs cıkısı yollar daha guzel oluyo motorsıklet festıvallerını takıp edıyorum cıkıs istanbul-sakarya -ankara -eskısehır -bursa -ıstanbul varıs bır gezıntım oldu amator telsızcıyım ..M.A.T motorıze afet tımı uyesıyım .....
 





Ynt: Motorunuz Nedir?

v-strom 650 2008 abs. Onu seviyorum ona aşığım ve onsuz olamam. O na ihaneti sadece 1200 gs için yaparım
 







Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,464
Mesajlar
1,518,265
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst