Ne İçin Geziyorsunuz?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Rothfuss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,398

Ne için geziyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    115
Mesajlar
47
Tepkime Puanı
0
Merhaba arkadaşlar aklıma bir konu geldi sizlere sormadan edemiyeceğim,
-Bazı gezginler gezilerini sadece yeni yerler görmek için.
-Bazı gezginler gezilerini en ucuza getirip yeni yerler görmek için.
-Bazı gezginler gezilerini en lüxs bir şekilde yeni yerler görmek için.

Başka varsa lütfen söyleyin ve eklemede bulunayım.Aklıma şimdilik bu kadar geldi.Peki siz ne için geziyorsunuz?
 

Etiketler






Ynt: Ne İçin Geziyorsunuz?

Yeni yerler görmek , Eskiden gördüğüm tadı damağımda kalan yerleri yeniden görmek, Gezdiğim yerlerin fotoğraflarını çekip gitmemişlerin yada özlemişlerin ağızlarına birer parça bal çalmak adına gezerim :smiley:
 



Ynt: Ne İçin Geziyorsunuz?

Merak, keşfetme duygusu, sıradanlaşmaya başlayan hayattan sıyrılmak, iş ve şehir yaşamının stresininden kurtulmak, nefes almak, macera duygusu, dinlenmek v.s.
 

Ynt: Ne İçin Geziyorsunuz?

Şehirden kaçmak , temiz havaya ulaşmak ve model araba sürmek için .
 



Ynt: Ne İçin Geziyorsunuz?

Dünya da birbirnden farklı insanlar, yaşamlar, diller, dinler, ırklar,örfler, gelenek, görenekler, geçmişin izleri, doğanın karşı konulamaz cazibesi dağların zirvlerinin uzaktan ulaşılamazlığı ona ulaşma isteği, bir buzuldaki penguenin saatlerce yavrusunu beklemesini , ağaçtaki yeşilin ülkenin doğusunda, batısında hep aynı mı yoksa mı farklı mı göründüğü, güneşin batışı, yağmurun yağması, kuşbakışı denizi kucaklamak, ilkel yaşamdan en modern yaşamların varlığı, bulundukları yerlerdeki etkileri, kısacası dünyayı geçmiş ve bugunle karşılaştırp her yerde başka başka duygularla yaşamak için ve tabiki ruhumun doyumu için. :smiley::smiley:
 

Ynt: Ne İçin Geziyorsunuz?

İstanbulda yaşayan lar için bu sorunun ilk cevabı çok açık .Kaçmak!!!
Genel anlamda ise birkere ülkemizin her yeri biraz klasik olacak belki ama cennet.
Ben bugüne kadar gittiğim gezdiğim hiçbir yerden pişman dönmedim.
Ama ne zaman bir hafta sonu bir alış veriş merkezine yada eş dost ziyaretine gitsem .arabayı yolun ortasında bırakıp koşarak kaçmak geliyor içimden.
 



Ynt: Ne İçin Geziyorsunuz?

Muhakkak yeni yerleri görmek için ama, bence Benim gibi İstanbul'da yaşayanların bilinç altında çıkayımda şu şehirden gerisi önemli değil dürtüsüyle birleşiyor bu istek. Bu yüzden oyum FİRARDAYIM...
 



Ynt: Ne İçin Geziyorsunuz?

Yeni yerler ve dostlar tanımak, iş stresini atabilmek, vosumla uzun yol yapmanın keyfine varmak için geziyorum diyebilirim. Ayrıca evliya çelebinin torunları olarak gezmeyipte ne yapacagız. Yeni üye olmama rağmen her gezenbilirin aynı zamanda bir yiyenbilire dönüştüğü fikride ayrıca hoşuma gitti. Yöresel lezzetlerde ayrı bir bahane tabi...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,422
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst