Merhaba, Instagram’da karşılaştım. Daha önce görmemiştim, yerli bir üretici olduğunu öğrendim. Soul modeli Avrupa bir karavan gibi. Yakından inceleyemedim ama çok hoş görünüyor. Etrafta hiç karşıma çıkmadığı için burada bir danışmak istedim, tecrübesi olan var mı diye.Siz bahsi geçen firmayla ilginiz varsa ürünleri anlatırsanız daha iyi olur.
Üstad nacak sizi takip eden neden böyle yazdığınızı anlarSiz bahsi geçen firmayla ilginiz varsa ürünleri anlatırsanız daha iyi olur.
Çok direkt ve de doğru bir soru olmuş, tebrikler ..Siz bahsi geçen firmayla ilginiz varsa ürünleri anlatırsanız daha iyi olur.
Merhabalar,
Benim de araştırdığım ve bu hafta sonu gidip almaya karar verdiğim yerli bir karavan üreticisi olan Serm & Barr firması hakkında kısaca bilgilerimi paylaşmak isterim. Bu firma yaklaşık 3 yıldır piyasada ve geçen sene yeni kasa üretimine geçmiş. Piyasada en çok bilinen yerli firmaların, ki bunların bir çoğu 25-30 yıldır sektörde, hemen arkasından gelmeyi başarmış görünüyor. SOUL 500 LX modelini almayı düşünüyorum. İlk karavanım olacak. Firmanın karavan içi ürünlerinde avrupa markaları ile çalışması ve diğer mobilya, kabuk vb. üretiminlerinin kaliteli olması beni bu firmaya yönlendirdi. İletişime geçtiğim İbrahim Bey şuana kadar her türlü yardımcı olmaktadır.
Önümüzdeki hafta içerisinde umarım siparişimi geçmiş ve karavanımı bekliyor olarak buradan farklı ilave bilgiler veririm.
Selamlar, sevgiler.
Özden ÖZGÜDEN
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.