Tamirciden Kovuldum :(

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bmwankara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,178

usta haklı mı

  • evet

    Kullanılan: 1 6.3%
  • hayır

    Kullanılan: 15 93.8%

  • Kullanılan toplam oy
    16
ben birde şunu bilirim ustaların genelinin yaptığı bişey,abi şu parçayıda değiştirmek lazım yok şöyle yok böyle yolda kalırsın daha üyük arıza açar felan gibi inanın ben hiç yaptırmam bırak öyle kalsın sen şimdiki arızayı gider yeter derim.korkuturlar aman dikkat işin ehline verin hakkı neyse onu alsın helali hoş olsun..
 


ustalar boyle yapacak bisey yok felaket senaryolari meshurdur insani cileden cikarirlar... Allah tan ustam ii
 

bende başımdan geçen olayı anlatıyım.arababam çalışmıyo alarm iptal olmuyo neyse çekici ile sanayiye götürdük (ankaranın o meşhur servisi)usta geldi baktı etti sonuç benzin pompası değişecek şu değişecek bu değişecek derken dedim dayı bu bize kaça maal olacak, yaklaşık 5-6 bin dedi :smiley:
çekiciye dayı sen yükle arabayı dedim başka bi ustaya götürdüm sonuçmu malzeme işcilik dahil 600 tl hadi hayırlı işler.siz siz olun dikkatli olun derim hiç affetmezler..
Bana özelden yazmıştınız bunu...
Çok uzun zmanlar foruma vakit ayıramadığım oluyor.
Çok geç gördüm, çok geç cevapladım mesajınızı...
Özür içeren öm göndrmiştim. Okudunuz mu bilmiyorum...
Burayada belirtmek istedim. Pardon...

GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

ben birde şunu bilirim ustaların genelinin yaptığı bişey,abi şu parçayıda değiştirmek lazım yok şöyle yok böyle yolda kalırsın daha üyük arıza açar felan gibi inanın ben hiç yaptırmam bırak öyle kalsın sen şimdiki arızayı gider yeter derim.korkuturlar aman dikkat işin ehline verin hakkı neyse onu alsın helali hoş olsun..
Sizin yanınızda parçacıyı ararlar. Telefonunda hoparlörünü açarlarki sizde duyun fiyatı ustayla ilgili aklınıza bişey gelmesin diye... Akıllarınca dürüstlük gösterisi yaparlar...
İnanmayın...
Hepsi yüzde alıyor parçacıdan... Adet olmuş... Birbirleriyle yüzdeci diye daş...@k geçerler...
Ustaya bi gün yüzdeci diyinde yüzünün aldığı hale bakın. Hakaret kelimesidir...

Sizin parçacıya ödediğiniz paranın %10 15 i anında ustanın parçaciya olan bakiyesinden düşer...

Bi arkadasım usta ile ustanın kendi arabası için kayış almaya parçacıya gittik... Geziyoruz işte...
Parçacı "120 lira" dedi kayışa... Bu "ne diyorsun, çok" diye çıkıştı...
Parçacı bana bakarak "90 olur" dedi... Beni müşterisi sanmış ustanın...
Uyandım ben. Atladım hemen... "yahu bana dğil parça, ben arkadaşım, kendi arabası için" dedim...
Adam utandı biraz... "haaa 50 ver yeter dedi"
120 nerde 90 nerde 50 nerde!

GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 



Vallahi doktorlara derler ya hani eline düşürmesin başımızdan da eksik etmesin diye ustalarda öyle elini veren kolunu kaptırır..
Geçen sene bi e46 3.16i bmw vardı bakımlarını yaptırdım elazığa doğru yola koyludum hiç sorun sıkıntı yok dönüş yolundu virajlarda chek ve yağ lambası yanıp sönmeye başladı ankaraya gelince bildiğim bilmediğim hemen hemen bütün bmw cilere gösterdim hepsi yağ pompası dedi 800 le 1 arası masraf dediler sonra adamın biride şaşmazda zirve bmw yi önerdi şöyle usta böyle usta borusanın bilmemnesi diye son kez diyerekten gittim 2 saat adamı bekledim neyse geldi bastı stop etti bastı stop etti gaz ver bırak kaputu kapattı kardeşim diyerek söze başladı bunun yatakları sızdırıyor komple motor yapılacak 5 ila 6 tutar dedi yada sat gitsin dedi şok oldum tabi araba canavar gibi hatasız bide içi dışı taş gibi motorda tık yok kayıp hiç yok,canım sıkıldı en başta yapmam gerekeni yapmaya karar verdim kendi ustama şimşek bmw ye götürmek üzere çıktım yola neden başta götürmedim derseniz biraz kızmıştım beklettikleri için..neyse nejdet usta baktı inceledi sonra döndü bana yarın sabah erkenden gel dedi neyi var dedim sen sabah gel dedi sabah bastım gittim biyer tarif etti ben arıcam şimdi onu dedi gittim usta ilgilendi baya bi halletti adam 30 liraya konu kapandı sorun ise adam delirtir bakımları yapılırken yağ filtresinin üstünde müşür var hasar görmüş şase yapıyormuş adamlar motor indirtcekti bana


Sent from my iPhone using Tapatalk

nejdet usta on numara ustadır. çok eskiden müşterisiydik iki farklı araç ile.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,435
Mesajlar
1,517,934
Kayıtlı Üye Sayımız
172,085
Kaydolan Son Üyemiz
Ertuğrul Ocaktan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst