Türkiyenin Adama Tövbe Ettirecek Yolları.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ince999 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,591

Etiketler

Videoları seyrettim önce teşekkür ederim.Ben yaklaşık olarak on sene kadar önce geçmiştim. Benim geçtiğim yol ile videolarda seyrettiğim yol arasında çok fazla fark var. Yolları düzeltmişler virajları biraz adam etmişler ve de yollarda yerleşim yeri oluşmuş.
 


Videoları seyrettim önce teşekkür ederim.Ben yaklaşık olarak on sene kadar önce geçmiştim. Benim geçtiğim yol ile videolarda seyrettiğim yol arasında çok fazla fark var. Yolları düzeltmişler virajları biraz adam etmişler ve de yollarda yerleşim yeri oluşmuş.
Vaay iyiymiş.
 



Listedeki kuş Yuvası Geçidi'nden geçtim. Dizlerim titredi... O günden sonra yollardan korku geldi, bilmediğim bir yola çıktığımda "acaba ilerisi nasıl" diye endişe etmekten yolun tadına varamıyorum. Hatta bu korku yüzünden yolun yarısından dönmüşlüğüm bile vardır. Beter ol Kuş Yuvası! Mahvettin beni... :smiley:
 

Baltaş Geçidi'nden 2014 ağustosunda İZ TV - Trans Karadeniz Belgeseli çekimleri için geçmiştik. Ekipte biri yapılı biri standart 2 Isuzu D-Max, bir de Disco2 vardı. D-Max'in altını yükseltmek ve büyük lastik takabilmek için tekerleğin dönüş çapı daraltılmıştı. Her bir virajı kısaltılmış direksiyon turuyla dönmek için 2-3 kere ileri geri manevra yapmam gerekiyordu. Keyifle başlayan tırmanış, kısa turlu direksiyonla yolun daha yarısına gelmeden inanılmaz bir zulme dönmüştü :smiley:

Samsun'dan Gürcistan sınırı Macahel'e kadar dağlardan gidilen onca yolun eziyetinden daha fazlasını o virajlarda yaşamıştım :smiley:


Video: https://www.facebook.com/109226055778575/videos/896219600412546/
 
Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,410
Mesajlar
1,517,694
Kayıtlı Üye Sayımız
172,066
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst