Yardim ricasi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rider 76 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,381

rider 76

yolunuz acik olsun
Yer
istanbul
Slmlar bi arkadas series 2 69 toplayacak ve iyi bi is yapmak ister orjinale Sadik kalarak usta tavsiyelerimizin paylaşırsanız sevinirim. Arac istanbuldadir?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Etiketler
Ynt: Yardim ricasi

Series 2 değil 3 le bile hiçbir usta ilgilenmek istemiyor. Bir kere daha düşünsün yapacağı işi. Birçok parçayı uydurmak zorunda kalacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

burakuysal' Alıntı:
Series 2 değil 3 le bile hiçbir usta ilgilenmek istemiyor. Bir kere daha düşünsün yapacağı işi. Birçok parçayı uydurmak zorunda kalacak.

araba cok guzel oyle deme abi 2-3 gune orda olcam bende toplamaya baslicam bitane detayli olarak orjinal sekilde yapicaz.paylasirim burdan sizde paylasirsiniz fikir alisverisi olur

Yurdumun ustalari genellikle ferrari . Maseratti . Bugatti ve rolly royce baktiklari icin bizim defenderler seriesler basit kaliyor . Yagli pasli tenekelerle ilginemiyorlar

ibrahim IPEK

Ynt: Yardim Ricasi

Parçası yoksa uydurulmak zorunda kalınacaksa adam ne yapsın, ben olsam ben de biraz burun kıvırırdım. Siz parçaları temin edin o zaman birşey demeyecektir ;)

Tskler, Parca konusunda arkadas sikinti yasamaz araci aldi dolayisi ile donus yok artik ona gereken nazlida olsa land tecrübesi olan iyi bir usta saseye inip ordan tekrar toplayabilicek araci iyi bir atolye yada usta yokmudur iletisim bilgilerini paylasabiliceginiz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ynt: Yardim Ricasi

Suzuki aldı ya şimdi öyle oldu

E niye aldık kuzukiyi, otobanda fırıl fırıl dönen 1.6 motoru daha az yakıyo diye değil herhalde aksine lpg uyumlu da olmadığı için 1.5 kat yakıt maliyeti var ;) 16 yaşındaki arabaya parça aradın mı sonuç ya "çıkmacıdan bakalım" ya da "japonyadan ortalama 3-4 haftada bilemedin 1-2 ayda gelir" muhabbeti oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR