umutcelikel
No pain no gain...
8 yıl önce Londrada kaldığımdan beri hayalim olan ama utancımdan ve kafalayacak adam bulamadığımdan yapamadığım inline skate olayına geçen hafta girmiş bulunmaktayım
)))))) Allah bana akıl fikir versin acilen ;D :
Ahada bu da aldığım alet:
Olay şöyle başladı: Geçen Decathlonda geyik olsa diye kız arkadaşımla patenleri falan giyiyorduk...Bir de baktım bizimki fırr fırrr kayıyor, meğer biliyormuş, varmış da pateni, gazdaymış da hatta...Bir gaza getirdi beni, 2 gün sonra sahibinden.comdan piyasa değeri 400 TL olan orjinal Rollerblade ve full koruma setini 160 TLye almış buldum kendimi
)) (7-8 defa kullanılmış cillop gibi)
Neyse gittik Mesa Korudaki okulun bahçesine, denemelere başladık. Allahım ne zor şeymiş
))))) Bugüne kadar Murat 131, Renault 12, Plymouth Volare 5.2 V8, Dodge Fargo S100, Defender 110, Buick LeSabre 5.0 V8, Buick Skylark 7.4 V8, Hilux, Landcruiser, Ford Fusion, Peugeot 205 GTI 1.9, Honda Civic ve bilimum saçma sapan araba sürdüm, yarış ve dağ bisikletlerine bindim yıllarca, ama böyle zor birşey görmedim. O full koruma padleriyle robocop gibi giyinmeseydim kesin bileğim ve dirseğim kırılmıştı
)))))) Kız arkadaşımın dediğine göre gayet başarılıymışım başlangıç seviyesine göre, bakalım hayırlısı...Bu arada manyak ötesi yorucu ve kas yapıcı birşey inanırmısınız, koptu her tarafım...İşi ilerletirsem internetten offroad lastikli patenlerden getirtecem
)))))))
İkinci sefer (ertesi gün) yaptığımızda hatırı sayılır ilerleme kaydettim, en azından düşmedim ;D Ama o Intersportta korumaya gerek yok direk öğrenirsiniz diyen elemanı bulursam dövecem direk...Kesin kırmıştım heryerimi o korumalar olmasaydı....İnternetten bir sürü eğitim videosu buldum, hırs yaptım onları seyrediyorum şimdi....
(Not: Yaşım 37 ;D )
Ahada bu da aldığım alet:

Olay şöyle başladı: Geçen Decathlonda geyik olsa diye kız arkadaşımla patenleri falan giyiyorduk...Bir de baktım bizimki fırr fırrr kayıyor, meğer biliyormuş, varmış da pateni, gazdaymış da hatta...Bir gaza getirdi beni, 2 gün sonra sahibinden.comdan piyasa değeri 400 TL olan orjinal Rollerblade ve full koruma setini 160 TLye almış buldum kendimi
Neyse gittik Mesa Korudaki okulun bahçesine, denemelere başladık. Allahım ne zor şeymiş
İkinci sefer (ertesi gün) yaptığımızda hatırı sayılır ilerleme kaydettim, en azından düşmedim ;D Ama o Intersportta korumaya gerek yok direk öğrenirsiniz diyen elemanı bulursam dövecem direk...Kesin kırmıştım heryerimi o korumalar olmasaydı....İnternetten bir sürü eğitim videosu buldum, hırs yaptım onları seyrediyorum şimdi....
(Not: Yaşım 37 ;D )