yeni sportage

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bayayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,513

bayayhan

TB1PAA s.a.r SARIYER.
arkadaşlar piyasaya çıkan yeni sportage hakkında fikirlerinizi bu başlık altıda paylaşırsak iyi olur , şekil olarak 10 numara bir makinaya benziyor ama genel olarak nasıldır bilemiyorum .
4x2 . baz versiyon 51 binlira ama baya bi dolu araç. 4x4 . versiyon ise 42.500 avro.

Etiketler
Ynt: yeni sportage

Herkezin zevki farklı. Hoşunuza gidiyorsa alın derim.
Ben 2004 de sorento alacaktım vergi yüzünden almadım. Sene 2006 aldım ve baba zevkle biniyor.
Geçen av köpeyimiz dağa çıkmış babada sorento ile peşinden dağ taş atlamış bulmak için.
Sonuçta arazi arabası tercihinz olursa ihtiyaç anında hertürlü kullanırsınz.

[attachment=1][attachment=2]

2011-Kia-Sportage-autocars17.jpg

2011-Kia-Sportage-450.jpg

Ynt: yeni sportage

sorento ve sportage özelliklerini karşılaştırdım donanımlar nerdeyse aynı
bende kararsız kaldım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR