Arama sonuçlarınız

1. D

Off-road ve olmazsa olmazları

Ynt: Off-road ve olmazsa olmazları verdiğiniz net anlaşılır bilgi ve çözümleri için çok teşekkür ederim slm

2. D

Off-road ve olmazsa olmazları

Ynt: Off-road ve olmazsa olmazları Levent bey faydalı bilgilendirme ve uyarılar için teşekkürler "cherokee ler için yazıyorum dik inişlerde abs başınıza bela olabilir (abs iptali ile ilgili çeşitli konular var, önemli konudur)" teknik ve uygulama konusunda çok fazla bilgiye sahip değilim...
  3. D

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu paylaşım için teşekkürler, bundan sonra yapılacak değişimlerde(umarım olmaz) çok faydalı olacaktır, bendeki sorun (teknik olarak konulara çok hakim değilim) ayarlarda termostat vs gibi olabilir, fırsat bulup servise halen gidemedim Murat bey (ervam) yeni aracınızı...

4. D

Sakarya Yürüyüş Grubu; Doğançay Şelalesi Doğa Yürüyüşü (28 Kasım 2010)

Ynt: Sakarya Yürüyüş Grubu; Doğançay Şelalesi Doğa Yürüyüşü (28 Kasım 2010) Hasan bey, bilgilendirme için teşekkürler selamlar
  5. D

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Faruk Ağabey'i şahsen tanımasamda formdaki yazılarını okurken çok keyif almıştım, kendisine Allahtan rahmet, sevenlerine ve tüm gezenbilir ailesine sabır dilerim Aydın Pelin

6. D

Sakarya Yürüyüş Grubu; Doğançay Şelalesi Doğa Yürüyüşü (28 Kasım 2010)

Ynt: Sakarya Yürüyüş Grubu; Doğançay Şelalesi Doğa Yürüyüşü (28 Kasım 2010) paylaşım için teşekkürler, bende sapancada oturuyorum yakınımızdaki yerlerden bihaberiz, bende tarifi bekliyorum tşk slm Aydın Pelin

7. D

Deri Araç Koltuklarının Bakımı

Ynt: Deri Araç Koltuklarının Bakımı bilgi ve yardım için teşekkürler deri koruyucu kremlerin araç derisine bakım yerine deriyi kurutma yorumuna katılıyorum aracımın koltuklarına her uygulama yaptığımda deri hemen kuruyup sertleşiyordu, bu dikkatimi çekmişti.. slm Aydın Pelin
  8. D

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu iş yoğunluğundan fırsat bulduğumda ilk olarak bunu halledeceğim, sonuçları sizlerle paylaşacağım, tşk slm
  9. D

Deri Araç Koltuklarının Bakımı

Ynt: Deri Araç Koltuklarının Bakımı merhabalar, ben deri koltuklar için, piyasada satılan deri bakım ürünlerinden kullanıyorum çok ta memnun değilim açıkçası, ama "arko krem" ilginç geldi, arko krem uygulaması diğer ürünler gibi benzer yöntemler ile mi yapılıyor slm Aydın

10. D

Bir Duster Aldım

Ynt: Bir Duster Aldım Haklısnız size katılıyorum gözlemlerinizi takip edeceğim. selamlar keyifli kazasız belasız sürüşler dilerim

11. D

Bir Duster Aldım

Ynt: Bir Duster Aldım Merhabalar Olgun bey, aracanız güzel günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim, Sapanca-izmit arasında sabahları işe gideken bana eşlik eden bir duster var hergün beraber yolculuk ettiğimiz için aracın kupası, sehir halindeki duruşu kalkışı çok dikkatimi çekti ve ne...
  12. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Günaydın herkese, yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz

13. D

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Günaydın herkese, yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
  14. D

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu inşallah ön göğüs sökülmeden bu işi halledebilirim, yetkili servise götürmek şart oldu gibi görülüyor selamlar
  15. D

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Aydın Pelin Doom Bringer 99 wj 4.7 Kocaeli

16. D

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu Hayır Levent bey, ustam Maslak oto sanayide, burada değiştirildi, orjinal yedek parça kullanıldı
  17. D

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu Arkadaşlar merhaba, aracımı alırken bu konu başlığından çok faydalanmıştım paylaştığınız bilgiler için tşk ederim , ilk etapta aracı expertiz yaptırdığımda ısıtma/soğutma bölümünde bir sorun yoktu, daha sonra aracı aldıktan 2 ay sonra bir akşam yolculuk esnasında...
  18. D

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar, herkese keyifli paylaşımlar dilerim, hoş geldiniz AP

19. D

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? yurt disindan bile var bencede maasallah 1) 2000 - 4.7 V8 - WJ - Kıvanç Akyol (kakyol) - Antalya 2) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sedat Yılmaz (GC99) - Ankara 3) 2002 - 2.7 crd - WJ - Hasan Uygun (hasan uyg) - İstanbul 4) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sercan...
  20. D

Toyota Hilux 2008 Model

Ynt: Toyota Hilux 2008 Model aracınız çok güzel kazasız belasız kullanmanızı dilerim... slm

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,702
Kaydolan Son Üyemiz
axellus

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR